Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Γίναμε μια αγκαλιά και προσφέραμε 270,000 ευρώ για τις ανάγκες του Telethon!

Γίναμε μια αγκαλιά και προσφέραμε 270,000 ευρώ για τις ανάγκες του Telethon!

25 Ιουνίου 2019

Ο φιλανθρωπικός θεσμός του TELETHON, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου. Σε αυτήν την προσπάθεια σύμμαχος και αρωγός ήταν και το ΣΙΓΜΑ, το οποίο από τις 17 εώς τις 23 Ιουνίου, την ΕΒΔΟΜΑΔΑ TELETHON, προσκάλεσε - μέσα από διάφορες ενέργειες και αφιερώματα - τους τηλεθεατές του να προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του έργου του συνδέσμου.

Η εν λόγω κοινωνική δράση, κορυφώθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 21:00,  με μια διαφορετική Παραδοσιακή Βραδιά με τον τίτλο «Telethon- Παραδοσιακή Αγκαλιά». Ενημερωτικά, το ποσό των συνολικών ενεργειών του Telethon έφτασε τις €270,000.

Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης της εκπομπής ήταν 27,7% στο σύνολο πληθυσμού και 17,4% στα νεανικά κοινά 18-54. Την εκπομπή παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 65,012 τηλεθεατές.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Άντρη Καραντώνη. Μαζί της εκλεκτοί καλεσμένοι όπως: Ανδρέας Δημητρόπουλος, Μαρίνα Χατζηκώστα, Θέκλα Πετρίδου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Χριστιάνα Αντωνίου, Πέτρος Αθανασίου, Άθως Αντωνίου, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Βασίλης Μιχαήλ, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Ελπίδα Ιακωβίδου, Γιώτα Κουφαλίδου, Νατάσα Κακούτση, Νικόλας Ιωαννίδης, Γιώτα Δαμιανού, Άντρεα Δημητρίου, Ηλιάνα Νικολαΐδου, Άντρη Σεργίου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Χριστιάνα Μούζουρα, Εύρος Βασιλείου, Αντώνης Κλεάνθους, Στέφανος Σωτηρίου, Μάριος Στυλιανού, Μάρθα Κωνσταντίνου, Πάμπος Χαραλάμπους.

Και φυσικά η σταθερή ομάδα της Παραδοσιακής Βραδιάς, Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου, ενώ στην παρέα προστέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου ο οποίος ερμήνευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο διάφορα τραγούδια που αγαπήσαμε. Στις συνδέσεις με το τηλεφωνικό κέντρο ήταν η δημοσιογράφος Ευτυχία Ανδρέου.

Οι συγκινητικές ιστορίες των πασχόντων που με αισιοδοξία ζουν ανάμεσά μας και παλεύουν με την ασθένειά τους καθώς και η τρυφερότητα με την οποία οι παρευρισκόμενοι παρότρυναν τον κόσμο να κάνει την εισφορά του ήταν από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε.