Σάββατο, 18 Μαΐου 2024


Γλυκάνισος - επ.27-28

Γλυκάνισος - επ.27-28

30 Νοεμβρίου 2022

Η αγάπη νικά όλα τα εμπόδια;

Ο απόλυτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:15

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 27-28

 

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

 

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27Α – ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27Β & 28Α – ΤΡΙΤΗ 13/12

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28Β – ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12

 

Επεισόδιο 27

Έχοντας πείσει την τράπεζα να μην χρηματοδοτήσει τον Μενέλαο, ο Φίλιππος πιστεύει ότι έχει το πάνω χέρι και ζητά ξανά από τον Μενέλαο να σκεφθεί τον μεταξύ τους συνεταιρισμό. Παράλληλα, ο Θανάσης συναντιέται με τη Μαργαρίτα και τη ρωτάει αν πιστεύει ότι ο Στρατής είναι ικανός για φόνο. Εκείνη του λέει ότι στο μυαλό του Στρατή υπάρχει μόνο ο έρωτάς του για μια Σύρια. Ο Θανάσης καλεί τον Στρατή και του ζητά να επιβεβαιώσει το άλλοθί του τη νύχτα του φόνου, αλλά ο Στρατής αρνείται να του πει με ποια ήταν, για να προστατέψει τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Αναστασία βρίσκει τον Χάρη που ζωγραφίζει κοντά στη θάλασσα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι ηλεκτρισμένη. Κι ενώ η Ραζάν υπογράφει τα χαρτιά που της δίνουν την αποκλειστική κυριότητα της ταβέρνας, ο Θανάσης πηγαίνει στην ταβέρνα και την ρωτάει αν τη νύχτα του φόνου του Αντρέα, ήταν με τον Στρατή.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28

Ο Περικλής δείχνει σε όλους το βίντεο όπου ο Έκτορας προκαλεί το ατύχημα του Νικήτα. Η αποκάλυψη πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Δεμίρη. Παράλληλα, η Ραζάν κάνει έρωτα με τον Καρίμ, αλλά το μυαλό και η καρδιά της είναι αλλού. Την επόμενη μέρα, ο Στρατής βρίσκει τον Περικλή και του ζητά να μη χρησιμοποιήσει το βίντεο, εναντίον της οικογένειάς του. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Ευστρατίου υποπτεύεται ότι ο Αντρέας είχε συνεργό και πιθανόν, αυτός να τον δολοφόνησε. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αριάδνη βλέπει τον Πωλ να μιλάει με την Αναστασία και της λέει ότι αυτός ευθύνεται για την απόλυση του Θόδωρου από τον Φίλιππο. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η τράπεζα ενημερώνει τον Μενέλαο ότι η αίτηση δανείου του εγκρίθηκε ενώ ο Ευστρατίου ενημερώνει τον Μπίλι ότι στην Αθήνα έπιασαν «δικούς τους» μετανάστες με πλαστά διαβατήρια. Από την άλλη, η Φάζια προτείνει στη Ραζάν να έρθει με τον Στρατή, στο σπίτι της, ενώ ο Πωλ ζητά την άδεια του Έκτορα, για να «κλέψει» τη συνταγή του Περικλή.