Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024


Γλυκάνισος - επ.66-67

Γλυκάνισος - επ.66-67

17 Μαΐου 2023

Η αγάπη νικά όλα τα εμπόδια;

Ο απόλυτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 66-67

 

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 – Σάββατο 27 Μαίου

Η επιχείρηση της αστυνομίας, έξω από το κρησφύγετο του Μπίλι συνεχίζεται. Ο Θανάσης δεν πείθει τον Μπίλι να ανταλλάξει τη Ραζάν με τα λύτρα γιατί απαιτεί και ελικόπτερο για να διαφύγει. Κι ενώ φτάνει και η Μαργαρίτα στο σημείο, ο Θανάσης δεν της κάνει τη χάρη να καλύψει τη διάσωση και την διώχνει. Το νησί είναι πλέον ανάστατο, το θέμα βγαίνει στις ειδήσεις. Μαργαρίτα, Άγγελος, Ραφαήλ και Αλίκη ανησυχούν, το ίδιο και η Φατιμέ, η Φάζια και ο Θόδωρος. Στην ταβέρνα, η Χρυσάνθη ξεσπά στους φίλους του Μπίλι. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης πείθει τον Μπίλι να τον αφήσει να μπει μέσα στο κρησφύγετο. Εκεί, του ζητά να αφήσει ελεύθερη τη Ραζάν και τη θέση της να την πάρει ο Στρατής. Θα δεχτεί ο Μπίλι να αφήσει την Ραζάν ελεύθερη; Καθώς το ελικόπτερο πλησιάζει, όλοι οι αστυνομικοί είναι σε ετοιμότητα. Ο Μπίλι ετοιμάζεται να βγει με τον όμηρό του. Η πιο κρίσιμη στιγμή έχει φτάσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67 – Κυριακή 28 Μαίου

Ο κίνδυνος για τον Στρατή και τη Ραζάν έχει περάσει. Ο Μπίλι είναι νεκρός. Ο Θανάσης επισκέπτεται τον διεφθαρμένο Ευστρατίου και του ανακοινώνει τον θάνατο του Μπίλι, αλλά και ότι την επομένη θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα. Παράλληλα, ο Στρατής επιστρέφει σπίτι του, αφού πρώτα πάει τη Ραζάν στη Φατιμέ. Η Ελεάνα, απεγνωσμένη, μαζεύει τα πράγματά της. Η Αλίκη της προτείνει να μείνει μαζί της μέχρι να βρει σπίτι. Στο σπίτι των Δεμίρηδων, η Αναστασία, η Ερμιόνη και η κα Αριάδνη μιλούν για τον ερχομό της Ραζάν στο σπίτι, τη στιγμή που βλέπουν την Ελεάνα με τη βαλίτσα στο χέρι, έτοιμη να φύγει. Η Ραζάν επισκέπτεται για πρώτη φορά το σπίτι των Δεμίρηδων και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της.