Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Γλυκάνισος - επ.68-69

Γλυκάνισος - επ.68-69

24 Μαΐου 2023

Η αγάπη νικά όλα τα εμπόδια;

Ο απόλυτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:00

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 68 & 69

 

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68 – Σάββατο 3 Ιουνίου

Η απόφαση του εισαγγελέα σχετικά με τον Ευστρατίου βγαίνει. Κρίνεται προφυλακιστέος. Στο σπίτι των Δεμίρηδων όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς τη Ραζάν, ειδικά της σαστισμένης Ερμιόνης. Ο Θανάσης βρίσκεται απέναντι στον Ευστρατίου, ο οποίος δεν δείχνει ούτε μια σταγόνα μετάνοιας και μόνο απειλές έχει να ξεστομίσει. Έπειτα, ανακοινώνει στον Νεφζάτ ότι θα τον βοηθήσει. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος και η Δανάη βγαίνουν βόλτα στη θάλασσα που είχαν δώσει κάποτε το πρώτο τους φιλί ενώ στο σπίτι του Ραφαήλ, η Αλίκη εκμυστηρεύεται στην Ελεάνα το μεγάλο της μυστικό, για τον φόνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα, ο Στρατής με τη Ραζάν επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να εξετάσει τη Ραζάν. Εκεί, ο Στρατής μαθαίνει κάτι που τον προβληματίζει πολύ.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 – Κυριακή 4 Ιουνίου

Ο Στρατής ρωτάει την Ελεάνα για τον γυναικολόγο, για τον οποίο είχε πει ψέματα ότι επισκέφθηκε. Εκείνη θα προσπαθήσει να καλυφθεί με άλλο ένα ψέμα. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Φίλιππος πηγαίνει στην ταβέρνα της Χρυσάνθης, προσφέροντας ένα δείγμα ευγνωμοσύνης γι’ ό,τι έχει κάνει ο Χάρης για την οικογένεια Δεμίρη. Η Αλίκη, μη βλέποντας τη σχέση της με τον Ραφήλ να προχωράει, του λέει ότι χωρίζουν. Από την άλλη, ο Νικήτας λέει στη Σταθούλα ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι της Ανθής. Ο Έκτορας μιλάει με τον Φίλιππο για τον έρωτά του με τη Μαριλένα. Μαζί αποφασίζουν να το φέρουν στην Ερμιόνη σιγά – σιγά. Η συμβίωση Ραφαήλ και Αλίκης στην εταιρεία, φαίνεται εκρηκτική.