Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024


Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απο τη δική σου - Παρασκευή 08.03.24

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απο τη δική σου - Παρασκευή 08.03.24

8 Μαρτίου 2024

«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»

Με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι

 

ΟΙ ΜΑΓΟΙ SANKARA ΚΑΙ ΣΕΦΕΡΛΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/3 ΣΤΙΣ 15:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Ο Μάγος Sankara και η σύζυγός του Κατερίνα κατάφεραν να κερδίσουν στο προηγούμενο επεισόδιο και βρίσκονται για δεύτερη φορά στην κουζίνα με τον Μάρκο Σεφερλή ή αλλιώς τον Μάγο Σεφερλίσιους. Οι δύο Μάγοι καλωσορίζουν στη Μαμά το νέο μαγειρικό ζευγάρι, τη Χριστίνα Παπαδέλη και τον Ντάνιελ.

Για δεύτερη φορά, ο Sankara συνεχίζει τα μοναδικά μαγικά του κόλπα αλλά και να δίνει λάθος οδηγίες στην Κατερίνα για να μαγειρέψει «Ικαριώτικο σουφικό». Η ίδια αγχώνεται και ζητά τη βοήθεια του κοινού... Θα καταφέρουν με αυτές τις συνθήκες να μαγειρέψουν ένα νόστιμο πιάτο;

Η Χριστίνα, που έχει ασχοληθεί με το χορό και τώρα είναι ραδιοφωνική παραγωγός, συμμετέχει στα κόλπα των δύο Μάγων της κουζίνας και στη συνέχεια παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο. Ο Ντάνιελ, χορευτής και αυτός, γνώρισε τη Χριστίνα με επεισοδιακό τρόπο αλλά η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια. Συνεργάζονται για να ετοιμάσουν «νιόκι με γαρίδες», όμως η έλλειψη βασικών υλικών τους αγχώνει και ο χρόνος τους πιέζει.

Η μαγεία χρειάζεται στην κουζίνα, αλλά δεν θα μετρήσει αυτό στην απόφαση του Έκτορα για το καλύτερο πιάτο του επεισοδίου.

 

«H ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»

Δευτέρα με Παρασκευή στις 15:20 στο ΣΙΓΜΑ