Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Η ΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ISLANDER ΑΠΟΧΩΡΕΙ!

Η ΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ISLANDER ΑΠΟΧΩΡΕΙ!

26 Οκτωβρίου 2022

Η ΝΙΚΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ISLANDER ΑΠΟΧΩΡΕΙ!

 

Η επιστροφή της Νίκης προκάλεσε αναταράξεις στη βίλα του Love Island και στο νέο επεισόδιο απόψε στις 23:15 στο ΣΙΓΜΑ όλοι αναρωτιούνται ποιον θα επιλέξει για ταίρι της!

Η βραδιά στη σουίτα βοήθησε την Κλαούντια και τον Αλέξανδρο Λ. να χαλαρώσουν λίγο όχι όμως και να ξεχάσουν την επιστροφή της «οπτασίας» στο Love Island. Το ενδεχόμενο να επιλέξει τον πρώην αγαπημένο της είναι υπαρκτό και αυτό ταράζει ιδιαιτέρως το νέο ζευγάρι.

Ο Χρήστος προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις φτιάχνοντας πρωινό στη Νίκη και φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο αφού η ίδια το σχολιάζει πολύ θετικά στα κορίτσια.

Ο Φάνης θέλει να ζήσει το παιχνίδι συζητώντας με την Κατερίνα το ενδεχόμενο να τον επιλέξει τη Νίκη. Παράλληλα ο Παναγιώτης επιχειρεί μία νέα προσέγγιση στην Κατερίνα θέλοντας να μάθει το λόγο που άλλαξε στάση απέναντί του.

Το μήνυμα στο κινητό της Νίκης δεν αργεί να έρθει και της δίνει τη δυνατότητα να βγει ραντεβού με τρία αγόρια, τους δύο singles και έναν Islander που θα επιλέξει εκείνη. Οι αντιζηλίες ανάμεσα στα κορίτσια δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο ερχομός της Ηλιάνας στη βίλα του Love Island σημαίνει την έναρξη του coupling αλλά και την αποχώρηση ενός παίκτη! Η Νίκη διαλέγει το ταίρι της και ένας Islander αποχωρεί!

 

Love Island… spread the love! 

 

 

 

Love Island

Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15 στο ΣΙΓΜΑ