Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 11-15.10.2021

Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 11-15.10.2021

11 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ !

Μια ακόμα μαγειρική εβδομάδα ξεκινά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους 5 νέους παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη και 2500 ευρώ!

 

Η νέα εβδομάδα στο «Κάτι Ξαναψήνεται» παρουσιάζει πέντε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες με διαφορετική άποψη για τη μαγειρική…

Τη Δευτέρα μας υποδέχεται στο σπίτι της η Μαρίνα, διοργανώτρια πάρτι. Κοιμάται πολύ γιατί νιώθει συνέχεια κουρασμένη. Αλλάζει πολύ συχνά το στιλ της γιατί βαριέται εύκολα και αυτή την περίοδο είναι goth. Η ίδια υποστηρίζει πως ξέρει να μαγειρεύει όμως οι καπνοί που θα βγουν από την κουζίνα της, μάλλον τη… διαψεύδουν!

Την Τρίτη μπαίνει στην κουζίνα ο Θοδωρής, εμπορικός αντιπρόσωπος με χόμπι του τη σκοποβολή αλλά και τις καταδύσεις. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μαγειρεύει «γκουρμέ», δηλώνει νικητής και το μόνο, που θεωρεί εμπόδιο στη νίκη του είναι τη στρατηγική των καλεσμένων του!

Η Τετάρτη έχει χαρακτήρα… selfie καθώς η Ιφιγένεια θα δείξει στους καλεσμένους της την σωστή τεχνική για τις καλύτερες φωτογραφίες. Έχει μεγάλη αγάπη για τα παπούτσια τα οποία και τοποθετεί σε περίοπτη θέση. Ασυναγώνιστη μαγείρισσα που ακόμα και στην κουζίνα βγάζει φωτογραφίες.

Την Πέμπτη στρώνει τραπέζι ο Αντώνης, ένα παιδί από το χωριό που του αρέσει να τραγουδάει και να χορεύει. Το γεύμα μεταφέρεται στην αυλή και οι μουσικές αφιερώσεις προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταματούν ούτε την ώρα της μαγειρικής.

Την αυλαία στην εβδομάδα ρίχνει ο Ξενοφών, επιχειρηματίας και λιγομίλητος. Η λακωνικότητά του είναι εντυπωσιακή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  κάνει… τάμα για να της μιλήσει! Αντιμετωπίζει τη μαγειρική ως μία νέα πρόκληση και μπαίνει στην κουζίνα για πρώτη φορά! Τι θα σερβίρει άραγε στους καλεσμένους του;

 

«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Καθημερινά στις 17:30 στο ΣΙΓΜΑ