Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 24-28.01.2022

Κάτι Ξαναψήνεται - Αυτή την εβδομάδα 24-28.01.2022

24 Ιανουαρίου 2022

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

KΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Μετά την εβδομάδα της δεύτερης ευκαιρίας, το Κάτι Ξαναψήνεται μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και δίνει μια πρώτη ευκαιρία σε πέντε νέες προσωπικότητες. Διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικοί κόσμοι καλούνται να συνυπάρξουν, να ανταλλάξουν απόψεις και φυσικά να μαγειρέψουν. Ο Γιώργος, επιχειρηματίας, η Όλγα, κομμώτρια, ο Mikelinio ,  DJ, η Μαρία, τραγουδίστρια και η Μαριλένα, μια  γλυκιά μαμά, βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τα 2.500 ευρώ.

Η εβδομάδα ξεκινάει σήμερα με τον Γιώργο. Είναι επιχειρηματίας, έχει δικό του μανάβικο και είναι αρκετά αυστηρός. Όπως λέει, είναι εξαιρετικός μάγειρας, χωρίς να χρησιμοποιεί αλάτι, αλεύρι και ζάχαρη στα φαγητά του, κάτι που θα φανεί πολύ περίεργο στους καλεσμένους του. Από την πρώτη κιόλας μέρα η παρέα δείχνει να είναι αρκετά δεμένη. Η Μαριλένα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Σχολιάζει τα πάντα γύρω της και ο Μιχάλης συγκρίνει τις νέες εμπειρίες του στο τραπέζι με τα ταξίδια του.

Τρίτη 25/1 και η Όλγα, η ψυχή της παρέας, άφησε για λίγο την αγαπημένη της Εύβοια και κουβαλήθηκε στο σπίτι μιας φίλης της για να μαγειρέψει στους καλεσμένους της. Αγαπάει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού και επιδιώκει με την ίδια ταχύτητα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των καλεσμένων της με το μενού που ετοιμάζει. Κύριο χαρακτηριστικό των πιάτων της είναι οι παραδοσιακές γεύσεις, τα κλασικά φαγητά και σίγουρες και ασφαλείς επιλογές που σε μερικούς προκαλούν έντονη απορία. Η Μαριλένα αυτή τη φορά δεν μιλάει τόσο πολύ, και είναι αρκετά λιτοδίαιτη, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους υπολοίπους.

Την Τετάρτη 26/1 ο DJ Mikelinio έχει την τιμητική του. Θέλει να ταξιδέψει τους καλεσμένους του σε μέρη μαγικά, που μόνο αυτός έχει επισκεφθεί. Τα πράγματα όμως παίρνουν μια αναπάντεχα διαφορετική τροπή και το καλό κλίμα που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες, φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Η ένταση στο τραπέζι είναι έκδηλη και ο Γιώργος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα κορίτσια ευχαριστιούνται το φαγητό, εκτός από την Μαριλένα, που οι μπουκιές της για ακόμα μια μέρα είναι μετρημένες. Έκπληξη προκαλεί και το μενού του οικοδεσπότη που ισχυριζόταν ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει. Η ψυχολογία αρχίζει να πέφτει, οι σχέσεις παγώνουν και όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η στρατηγική του καθενός.

Την Πέμπτη 27/1 η τραγουδίστρια της παρέας, η Μαρία, θέλει να ελαφρύνει το κλίμα και να διασκεδάσει τους καλεσμένους της. Η μαγειρική δεν είναι το ατού της είναι όμως το τραγούδι γι’ αυτό και δεν τους αφήνει παραπονεμένους. Όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, η διάθεση ανεβαίνει μέχρι που στο τραπέζι φτάνει το κυρίως πιάτο. Η εικόνα του πιάτου σοκάρει την Όλγα!

Η ώρα της κρίσης φτάνει την Παρασκευή 28/1. Όλοι είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους. Το μόνο που θέλουν είναι να κερδίσουν και όχι να κάνουν φιλίες. Τελευταία μένει η Μαριλένα που θέλει να τους αφήσει όλους ικανοποιημένους. Τα πράγμα δεν εξελίσσονται όπως όλοι περίμεναν. Το ορεκτικό προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα με την Όλγα να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της συζήτησης. Οι σχέσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων οδηγούν σε αδιέξοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν να κερδίσουν.

Ποιος όμως θα καταφέρει να φύγει με το έπαθλο; Μην χάσετε τους αταίριαστους, αλλά μάχιμους επίδοξους μάγειρες αυτής της εβδομάδας!

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17:30 στο ΣΙΓΜΑ