Σάββατο, 27 Απριλίου 2024


Knockouts - The Voice - Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 21.15

Knockouts - The Voice - Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 21.15

18 Δεκεμβρίου 2020

KNOCKOUTS

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15

 

Τα knockouts συνεχίζονται αυτή την Κυριακή στο The Voice of Greece με το τρίτο επεισόδιο της φάσης στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ. Οι coaches έχουν πάντα στο πλευρό τους σημαντικούς καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζονται και εμφανίζονται σε μοναδικά ντουέτα. Στο τρίτο επεισόδιο των knockouts η Έλενα Παπαρίζου ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με την Τάμτα σε ένα απολαυστικό ντουέτο.

Μέχρι στιγμής από τα πρώτα δύο επεισόδια οι ομάδες των coaches έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχοντας στο πλάι της τον Γιάννη Ζουγανέλη έχει μέχρι στιγμής στην ομάδα της τους: Αθηνά Βέρμη, Αντιγόνη Ζωγραφάκη (steal), Νίκος Παπουτσής, Βαγγέλης Καραμπάσης, Σπύρος Βραχλιώτης, Χάρης Χαλαμούτης (steal).

Ο Πάνος Μουζουράκης με τις πολύτιμες συμβουλές του Δημήτρη Σταρόβα έχει έως τώρα στην ομάδα του τους: Γρηγόρη Ματσούρη, Κωνσταντίνο Κρομμύδα, Λία Μίχου, Μαρία Νεανίδου (steal), Νίκος Νταλάκας.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Τάμτα και μέχρι στιγμής έχει στην ομάδα της τους: Αλεξάνδρα Σιετή, Έλενα Συμεωνίδου, Έλενα Τσιγάρα (steal), Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Νίκος Νικολαΐδης, Σταύρος Πηλιχός.

Ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο στο πλευρό του έχει μέχρι στιγμής στην ομάδα του τους: Javier Silva Escola, Ελιόνα Σαχπαζίδου, Ευγενία Λιακοπούλου, Κέλλυ Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνα Κούτρα, Νικολέτα Ρουμελιώτη (steal).

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice of Greece ενώ το κλίμα από τα παρασκήνια μας μεταφέρει η Λάουρα Νάργες.  

 

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού αυτή την Κυριακή

στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.