Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Love island - Η ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Love island - Η ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

18 Οκτωβρίου 2022

Με ανατροπές συνεχίζονται οι περιπέτειες στη βίλα του Love Island απόψε στις 23.:15 στο ΣΙΓΜΑ.

Η Μαρία και ο Αργύρης απολαμβάνουν το πρωινό τους στη σουίτα και ενώ στη σχέση τους όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά δεν ισχύει το ίδιο για την Τζούλια και τον Παναγιώτη που το πρωί τους βρήκε σε χωριστά κρεβάτια. Οι εντάσεις μεταξύ τους δεν λένε να κοπάσουν. Δυσκολίες αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Σ. με την Κατερίνα την οποία νιώθει… «αλλού» και ίσως να μην έχει άδικο! Η Κλαούντια εξομολογείται στα κορίτσια πως με τον Αλέξανδρο Λ. νιώθει λες και γνωρίζονται πολύ καιρό.

Η μέρα μπορεί να ξεκίνησε όμορφα για τη Μαρία η συνέχειά της όμως προμηνύεται ακόμα καλύτερη! Το κορίτσι έχει γενέθλια και οι υπόλοιποι Islanders της ετοιμάζουν ένα πάρτι έκπληξη στον κήπο!

Μέσα σε αυτό το χαρούμενο κλίμα κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει τη συνέχεια. Ένα μήνυμα ανακοινώνει την άφιξη της Ηλιάνας στη βίλα. Τα σενάρια που κάνουν οι Islanders για αυτή την επίσκεψη είναι πολλά ωστόσο όλες οι υποθέσεις απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Στο τέλος αυτής της επίσκεψης δύο Islanders θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τη βίλα και την Τενερίφη. Πώς θα φτάσουμε όμως μέχρι εκεί; Η απάντηση απόψε στις 23:15 στο ΣΙΓΜΑ.

 

ΤΟ LOVE ISLAND ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ

 

Ήρθε στην Τενερίφη μετά από παρότρυνση του κολλητού της, η ίδια ανυπομονεί για τις νέες γνωριμίες και σίγουρα κέρδισε την προσοχή των Islanders. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα.

 

Όνομα: Κατερίνα Vagancia

Ηλικία: 25 ετών 

Ιδιότητα: Barwoman/Μοντέλο 

Ζώδιο: Δίδυμος

Celebrity crush: Johnny Depp

 

Έρχεται από την Αθήνα, έχει 4 αδέρφια και έχει αδυναμία στον μικρό της αδελφό, τον Παντελή. Είναι ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι καθώς μένει μόνη της από τα 17 της.

Δηλώνει πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τα συναισθήματα και τη γνώμη της. Την προσελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ.

Όσον αφορά τις σχέσεις είναι σταθερός τύπος. Έχει κάνει 2 μεγάλες σχέσεις και χώρισε πριν από μερικούς μήνες από τον τελευταίο της δεσμό.

Δήλωσε συμμετοχή στο Love Island τελείως αυθόρμητα. Ένα πρωί την ξύπνησε ο κολλητός της και της είπε «αυτό Κατερίνα είναι για σένα, πρέπει να το κάνεις!». Στο Love Island έρχεται γιατί το βλέπει σαν top επιλογή στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της και ανυπομονεί για τις νέες γνωριμίες που θα κάνει ενώ από τα σχέδιά της δεν αποκλείεται ο έρωτας! Ποιος θα είναι άραγε ο τυχερός;

 

Love Island… spread the love! 

 

Love Island

Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15 στο ΣΙΓΜΑ