Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Love island - Η Ιωάννα γνωρίζει καλύτερα τα αγόρια.

Love island - Η Ιωάννα γνωρίζει καλύτερα τα αγόρια.

4 Οκτωβρίου 2022

Η ΙΩΑΝΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΠΑΡΕΑ!

 

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά στη βίλα του Love Island απόψε στις 23:15 στο ΣΙΓΜΑ και αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές!

Μετά την είσοδο στο Love Island του Αλέξανδρου που έφερε αναστάτωση στα κορίτσια και προβλημάτισε τα αγόρια, την είσοδό της έκανε στη βίλα μία γυναίκα-πειρασμός! Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα στο Love Island; Θα γίνει η Ιωάννα ζευγάρι με τον single Γιώργο Γ. ή θα επιλέξει κάποιον άλλο Islander αλλάζοντας τη σύνθεση μέσα στη βίλα; Ποιοι θα αρχίσουν να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους;

Στο νέο επεισόδιο απόψε στις 23:15 νέα παιχνίδια περιμένουν τους Islanders. Ένα game mat απλώνεται και τα ζευγάρια συναγωνίζονται στην… ευλυγισία! Αργότερα έρχεται η ώρα να μιλήσουν οι.. κάρτες, τι είναι γραμμένο πάνω τους και σε τι περιπέτειες θα μπουν οι Islanders;

Έφτασε όμως και η ώρα η Ιωάννα να γνωρίσει καλύτερα τα αγόρια σε ένα ρομαντικό δείπνο. Ποιος θα κερδίσει την καρδιά της; Όσο εκείνη προσπαθεί να μάθει περισσότερα για εκείνους τα κορίτσια ετοιμάζονται για μία απρόσμενη έξοδο! Από τη διασκέδασή τους δεν επιστρέφουν μόνες… ένας νέος πειρασμός ανατρέπει ξανά τα δεδομένα!

 

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΝΗ;

Η Ιωάννα ξέρει πώς να κάνει είσοδο και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή! Έφτασε η ώρα να μάθουμε περισσότερα για την νέα Islander που μπήκε δυναμικά στη βίλα!

 

Ιωάννα Τζανή

Ηλικία: 27 ετών

Επάγγελμα: Δημοσιογράφος

Ζώδιο: Παρθένος

Celebrity crush: Κωνσταντίνος Αργυρός

 

Γεννήθηκε στο Γύθειο, μένει στην Αθήνα και έχει δύο αδερφές. Ως έφηβη ήταν πολύ ανήσυχη και δεν ήταν λίγες οι φορές που το έσκαγε από το παράθυρο για να βγει τα βράδια. 

Στα 18 της, μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει διατροφολογία. Σύντομα αποφάσισε πως δεν ήταν αυτό που ήθελε να κάνει και γράφτηκε σε μία σχολή δημοσιογραφίας. Έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο και σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ μέχρι πρόσφατα αρθρογραφούσε σε sites.

Δηλώνει «κορίτσι των σχέσεων» και στον άνθρωπο της αφοσιώνεται πλήρως. Στο παρελθόν για έναν έρωτα παράτησε τα πάντα στην Αθήνα και μετακόμισε στην Πάτμο.

Απολαμβάνει να νιώθει τα βλέμματα στραμμένα πάνω της όμως για να μπει κάποιος στην καρδιά της θα πρέπει να είναι ευγενικός απέναντί της, να έχει χιούμορ, να την προσέχει και φυσικά να την… κυνηγήσει! Η ίδια δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση και δεν έχει φάει ποτέ… χυλόπιτα. 

Στο Love island η Ιωάννα έρχεται με έναν και μοναδικό στόχο και δεν θα αρκεστεί σε τίποτα λιγότερο... να βρει τον επόμενο μεγάλο της έρωτα!

 

Love Island… spread the love! 

 

 

Love Island

Κάθε Τρίτη έως Σάββατο στις 23:15 στο ΣΙΓΜΑ