Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024


Movies & more... απο την Δευτέρα 01.11.2021

Movies & more... απο την Δευτέρα 01.11.2021

21 Οκτωβρίου 2021

Movies & more

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

 

Αγωνία...περισσότερη. Χαρά...περισσότερη. Συγκίνηση...περισσότερη. Δράση...περισσότερη. Λάμψη...περισσότερη. Φώτα… Καναπές… Ποπ κορν και… φύγαμε.

Movies & more. Από τη Δευτέρα 1/11 και κάθε Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Δευτέρα 1/11

OLYMPUS HAS FALLEN

Mια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ, έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο, όταν η λιμουζίνα, που τον μεταφέρει, πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία. Καθώς όμως τα γεγονότα ξετυλίγονται, η ζωή του Προέδρου βρίσκεται για ακόμη μια φορά στα χέρια του Μάικ. Όταν ο Λευκός Οίκος, δέχεται τρομοκρατική επίθεση από μια ομάδα Νοτιοκορεατών και ο Πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής, οι Aμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να επέμβουν. Εν τω μεταξύ, ο Μάικ, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο κτίριο, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον Πρόεδρο και να αποτρέψει μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές…

Έτος: 2013

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντίλαν ΜακΝτέρμοτ, Άσλεϊ Τζουντ, Άαρον Έκχαρτ, Μελίσα Λίο, Άντζελα Μπάσετ, Κόουλ Χάουζερ, Ράντα Μίτσελ, Ρικ Γιούν.

 

Τρίτη 2/11

LONDON HAS FALLEN

Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν…  Η ταινία αποτελεί συνέχεια της επιτυχίας «Ο Όλυμπος Έπεσε» και μεταφέρει τη δράση και τους γνωστούς μας χαρακτήρες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια.

Έτος: 2016

Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Άντζελα Μπάσετ

 

Τετάρτη 3/11

ANGEL HAS FALLEN

Έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος βρίσκεται σε κώμα, ο έμπιστός του πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ ενοχοποιείται και συλλαμβάνεται. Προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, δραπετεύει και, με το FBI στο κατόπι του, αναζητά αυτόν που τον παγίδευσε.

Έτος: 2019

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Ντάνι Χιούστον, Πάιπερ Περάμπο

 

Πέμπτη 4/11

GODS OF EGYPT

Η επιβίωση του ανθρώπινου είδους κρέμεται από μία κλωστή, καθώς ο θνητός ήρωας Μπεκ ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και την πραγματική του αγάπη. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του παντοδύναμου θεού Χόρους σε μια αναπάντεχη συμμαχία ενάντια στον Σετ, τον αμείλικτο θεό του σκότους που έχει υφαρπάξει τον θρόνο της Αιγύπτου, βουτώντας την κάποτε ειρηνική και εύπορη αυτοκρατορία στο χάος και τις διαμάχες...

Έτος: 2016

Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Μπρέντον Θουέιτς, Νικολάι Κόστερ Γουαλντάου

 

Δευτέρα 8/11

DEEPWATER HORIZON

Στις 20 Απριλίου του 2010, μία από τις μεγαλύτερες οικολογικές καταστροφές συνέβη στο Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικό, όταν εξαιτίας μιας βλάβης σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, προκλήθηκε μια τρομακτική έκρηξη και εκατομμύρια τόνοι πετρελαίου χύθηκαν στη θάλασσα. Η συγκεκριμένη καταστροφή έμελλε να είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία των Η.Π.Α. και από τα 126 μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, 11 έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η ταινία τιμά τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, ο ηρωισμός των οποίων έμελλε να σώσει πολλά μέλη του πληρώματος και ν’ αλλάξει τις ζωές όλων, για πάντα… Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ στις κατηγορίες «μοντάζ ήχου» και «οπτικά εφέ».

Έτος: 2016

Πρωταγωνιστούν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Χάντσον, Τζον Μάλκοβιτς, Κερτ Ράσελ

 

Τρίτη 9/11

STOLEN

Ο Γουίλ Μοντγκόμερι είναι ένας επαγγελματίας ληστής, πολυμήχανος και ταλαντούχος στο είδος του. Μια αναποδιά όμως θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Μετά από 8 χρόνια αποφυλακίζεται και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το εγκληματικό παρελθόν του και να προσπαθήσει να χτίσει από την αρχή τη σχέση με την κόρη του, Άλισον. Το FBI και οι πρώην συνεργάτες του όμως πιστεύουν πως ο Γουίλ έχει κρύψει κάπου τα χρήματα από την τελευταία του ληστεία, συγκεκριμένα 10 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ο παλιός του συνεργός, Βίνσεντ, απαγάγει την Άλισον και ζητάει το συγκεκριμένο ποσό ως λύτρα. Ο Γουίλ θα πρέπει να εμπιστευθεί το ένστικτό του και την παλιά του συνεργάτιδα, την όμορφη Ράιλι και μαζί να σχεδιάζουν ένα έξυπνο κόλπο προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό, που χρειάζεται για να σώσουν την κόρη του… Ο σκηνοθέτης Σάιμον Γουέστ (The Mechanic) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ (Αφήνοντας το Λας Βέγκας) συνεργάζονται και πάλι, χρόνια μετά την ταινία «Con Air».

Έτος: 2012

Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Τζος Λούκας, Ντάνι Χιούστον, Μάλιν Άκερμαν, Σάμι Γκέιλ

 

Τετάρτη 10/11

NEED FOR SPEED

Ο Τόμπι Μάρσαλ, εργάζεται με τους φίλους του στην οικογενειακή του επιχείρηση ενώ παράλληλα δοκιμάζει το σπάνιο ταλέντο του σε ερασιτεχνικές και αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων. Η ζωή κυλάει όμορφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα πάνω κάτω και καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα, το οποίο ουδέποτε διέπραξε. Για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής του θα παραμείνει άδικα φυλακισμένος, έχοντας στο μυαλό μόνο μια σκέψη: την εκδίκηση! Η ταινία είναι βασισμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών, όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Έτος: 2014

Πρωταγωνιστούν: Άαρον Πολ, Ντομινίκ Κούπερ, Σκοτ Μεσκούντι, Ίμοτζεν Πουτς, Μάικλ Κίτον

 

Πέμπτη 11/11

DEN OF THIEVES

Μια αδίστακτη συμμορία, χωρίς όρια και φραγμούς, σχεδιάζει το αδιανόητο: να ληστέψει μια τράπεζα στην καρδιά του Λος Άντζελες! Απέναντί τους όμως έχουν την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D., που θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει... Σκηνοθετικό ντεμπούτο του σεναριογράφου και παραγωγού Κρίστιαν Γκούντεκαστ.

Έτος: 2018

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Μόρις Κομπτ, Έβαν Τζόουνς, 50 Σεντ

 

Δευτέρα 15/11

BURNT

Συνήθως στις πιο επιτυχημένες κουζίνες του πλανήτη επικρατεί… πολεμικό κλίμα, αλλά αυτό για τον ταλαντούχο σεφ Άνταμ Τζόουνς δεν είναι πρόβλημα - είναι, αντίθετα, αυτό που τον κάνει να νιώθει ότι βρίσκεται εκεί ακριβώς, που ανήκει. Ο Άνταμ τα είχε όλα. Νέος ωραίος, ταλαντούχος, βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin και ένα λαμπρό μέλλον. Ο Άνταμ τα έχασε όλα όμως εξαιτίας του κακού και αλαζονικού χαρακτήρα του και των πολλών καταχρήσεων. Όταν καταφέρνει να ξεφύγει από τους δαίμονες του παρελθόντος, αφοσιώνεται στον μοναδικό του στόχο, να φτιάξει το δικό του εστιατόριο, να δημιουργήσει νέες εκρηκτικές γεύσεις και να αποκτήσει τρίτο αστέρι Michelin, που τόσο θέλει. Για να τα καταφέρει όμως χρειάζεται να βρει τους κατάλληλους, καλύτερους συνεργάτες…

Έτος: 2015

Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Σιένα Μίλερ, Έμα Τόμσον, Ούμα Θέρμαν, Μάθιου Ρις

 

Τρίτη 16/11

ADRIFT

Η Τάμι Όλντμαν συνέρχεται στη μέση της θάλασσας και βρίσκει τον αρραβωνιαστικό της βαριά τραυματισμένο και το σκάφος τους σχεδόν κατεστραμμένο, μετά από το χτύπημα ενός από τους πιο φονικούς τυφώνες στην ιστορία του Ειρηνικού ωκεανού. Χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας και με τον χρόνο σκληρό αντίπαλο, η Τάμι πρέπει να βρει γρήγορα έναν τρόπο για να καταφέρει να σώσει τον εαυτό της και τον αγαπημένο της… Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Έτος: 2018

Παίζουν: Σεϊλίν Γούντλεϊ, Σαμ Κλάφλιν, Τζέφρι Τόμας

 

Τετάρτη 17/11

PLAYING FOR KEEPS

Ο Τζορτζ είναι ένας απένταρος και διαζευγμένος, άλλοτε επιτυχημένος, ποδοσφαιριστής, που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ και η Μίλαν. Η πρώην σύζυγός του, Στέισι, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του, Λιούις, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής, όπως ο πατέρας του. Όταν δέχεται μια πρόταση για να γίνει προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με την Στέισι και τον Λιούις. Δεν έχει υπολογίσει ωστόσο έναν αστάθμητο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα - το ισχυρό του σεξ απίλ και την επίδραση που έχει αυτό στις όμορφες μαμάδες των παιδιών, που προπονεί!

Έτος: 2012

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέσικα Μπίελ, Ούμα Θέρμαν

 

Πέμπτη 18/11

ONLY THE BRAVE

Βασισμένη στην πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, η ταινία ακολουθεί το συγκλονιστικό χρονικό μίας ομάδας πυροσβεστών, που μέσα από την ελπίδα, την αυταπάρνηση και τη θέληση να προστατεύσουν οικογένειες, κοινότητες και ολόκληρη τη χώρα, κατάφεραν να μετατραπούν στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Όλοι τρέχουν για να διαφύγουν από τον κίνδυνο, αυτοί τρέχουν προς το μέρος του για να σώσουν ζωές, περιουσίες, καθετί αγαπημένο, ενώ την ίδια ώρα διαμορφώνουν μία μοναδική αδελφική σχέση κατά τη διάρκεια μίας κρίσιμης πυρκαγιάς. Η αληθινή ιστορία του επίλεκτου πυροσβεστικού σώματος των Granite Mountain Hotshots, κατά την πλέον ένδοξη όσο και θανατηφόρα αποστολή τους. Όλα λαμβάνουν χώρα τον Ιούνιο του 2013, στο Γιάρνελ της Αριζόνα, όπου η αβυσσαλέα δύναμη της πυρκαγιάς θα πάρει τη ζωή αθώων πολιτών, αλλά και 19 μάχιμων ηρώων του σώματος…

Έτος: 2017

Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Τζεφ Μπρίτζες, Τζένιφερ Κόνελι, Άντι Μακ Ντάουελ, Τέιλορ Κιτς

 

Δευτέρα 22/11

MISS YOU ALREADY

Η Μίλι είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα: επιτυχημένη καριέρα, έναν αφοσιωμένο σύζυγο, δύο υπέροχα παιδιά. Από την άλλη, η καλύτερή της φίλη, η Τζες, έχει μια μάλλον συνηθισμένη δουλειά, ζει σε ένα πλωτό σπίτι με τον φίλο της, και προσπαθεί απελπισμένα να κάνει ένα μωρό.

Μαζί από τα παιδικά τους χρόνια, η Τζες και η Μίλι δεν μπορούν να θυμηθούν τη ζωή τους πριν αρχίσουν να μοιράζονται τα πάντα: μυστικά, ρούχα, όνειρα. Οι διαφορές τους είναι αυτές, που τις κρατούν δεμένες. Όταν όμως η Μίλι λάβει αναπάντεχα νέα για την υγεία της και η Τζες επιτέλους μείνει έγκυος, η φιλία τους για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί...

Έτος: 2015

Παίζουν: Ντρου Μπάριμορ, Τόνι Κολέτ

 

Τρίτη 23/11

ONCE UPON A TIME IN VENICE

O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες. Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και ο Στιβ μας αποδεικνύει μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να επανασυνδεθεί μαζί του…

Έτος: 2017

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζον Γκούντμαν, Τζέισον Μομόα, Φάμκε Γιάνσεν

 

Τετάρτη 24/11

POINT BREAK

Μια σειρά από ληστείες, που διεξάγονται με ιδιαίτερα ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς τρόπους, προβληματίζουν έντονα την ηγεσία του FBI, η οποία αποφασίζει να στείλει έναν ικανό πράκτορά της, τον Τζόνι Γιούτα για να τις διερευνήσει. Έτσι, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος πράκτορας, εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών, οι οποίοι έχουν αρχηγό τους τον χαρισματικό Μπόντι και κυνηγούν διαρκώς την περιπέτεια και την αυξημένη αδρεναλίνη. Ζώντας και ο ίδιος πλέον υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας ανάμεσά τους, ο Γιούτα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τις ασύλληπτα εντυπωσιακές ληστείες. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό, όταν πρόκειται για μια από τις πιο θαρραλέες και αποφασισμένες ομάδες δράσης ολόκληρου του πλανήτη; Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη κλασική κινηματογραφική επιτυχία του 1991 με πρωταγωνιστές τους Πάτρικ Σουέιζι και Κιάνου Ριβς και σκηνοθεσία Κάθριν Μπίγκελοου.

Έτος: 2015

Παίζουν: Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λουκ Μπράσεϊ, Ρέι Γουίνστον, Τερέζα Πάλμερ

 

Πέμπτη 25/11

POWER RANGERS

Πέντε καθημερινοί έφηβοι ανακαλύπτουν ένα διαστημόπλοιο, αποκτούν υπερδυνάμεις και μεταμορφώνονται σε υπερήρωες Power Rangers. Μαθαίνοντας ότι ένας παλιός εχθρός της προηγούμενης γενιάς επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση, η ομάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις της και να τις χρησιμοποιήσει ώστε να  σώσει τον κόσμο από τη θανάσιμη απειλή….

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ταινία της ομώνυμης σειράς ταινιών με τους σούπερ ήρωες της Marvel.

Έτος: 2017

Παίζουν: Ντάκρι Μοντγκόμερι, Ναόμι Σκοτ, Ρ.Τζέι Σάιλερ, Μπέκι Τζι, Λούντι Λιν, Μπράιαν Κράνστον, Ελίζαμπεθ Μπανκς

 

Δευτέρα 29/11

NINE LIVES

Ο Τομ Μπραντ είναι ένας υπερ-επιτυχημένος μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που όμως έχει απομακρυνθεί από την κόρη του, Ρεμπέκα, και τη σύζυγό του, Λάρα. Ενώ κατευθύνεται καθυστερημένος στο σπίτι του για  το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ο Τομ σταματά σε ένα μυστηριώδες pet shop για να της πάρει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, μια γάτα.Ο Τομ όμως παθαίνει ένα ατύχημα και ξυπνάει εγκλωβισμένος στο σώμα της γάτας. Ο ιδιοκτήτης του pet shop τού εξηγεί ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του μέσα σε μία εβδομάδα, ειδάλλως θα παραμείνει γάτα για πάντα!

Έτος: 2016

Παίζουν: Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Γουόκεν

 

Τρίτη 30/11

THE COMMAND / KURSK

Η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται χρονικά τον Αύγουστο του 2000, όταν το K-141 Kursk προχώρησε στην πρώτη μεγαλύτερη εκπαιδευτική άσκηση μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, με την όλη αποστολή να περιλαμβάνει επιπλέον τέσσερα επιθετικά καταδυτικά σκάφη και την ναυαρχίδα τους, το καταδρομικό 'Πέτρος ο Μέγας', με συνοδεία ακόμη μίας μικρότερης νηοπομπής. Το υποβρύχιο βυθίστηκε στην Θάλασσα του Μπάρεντς στις 12 Αυγούστου μαζί με όλα τα μέλη του πληρώματος του, όταν ανατινάχθηκε μία από τις ελαττωματικά κατασκευασμένες τορπίλες υπεροξειδίου του υδρογόνου, Τύπου 65.

Έτος: 2016

Ηθοποιοί: Matthias Schoenaerts, Lea Seydoux, Peter Simonischek, August Diehl