Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018


Γίναμε μια αγκαλιά και προσφέραμε.

Γίναμε μια αγκαλιά και προσφέραμε.

11 Ιουνίου 2018

TELETHON – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Γίναμε μια αγκαλιά και προσφέραμε.

260.057 ευρώ για τις ανάγκες του Telethon!

Ο φιλανθρωπικός θεσμός του TELETHON, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου. Σε αυτήν την προσπάθεια σύμμαχος και αρωγός ήταν και το ΣΙΓΜΑ, το οποίο από τις 4 έως 9 Ιουνίου προσκάλεσε  τους τηλεθεατές του να προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του έργου του συνδέσμου.

Η εν λόγω κοινωνική δράση, κορυφώθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21:15,  με μια διαφορετική Παραδοσιακή Βραδιά με τον τίτλο «Telethon- Παραδοσιακή Αγκαλιά». Ενημερωτικά, το ποσό των συνολικών ενεργειών του Telethon έφτασε τις 260,057ευρω.

Ενώ,  η τηλεοπτική αποδοχή του κοινού με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 33% στο σύνολο πληθυσμού και 20.5% στα νεανικά κοινά 18-44. Την εκπομπή παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 64.924 τηλεθεατές

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Άντρη Καραντώνη και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, ενώ το παρών του έδωσε και ο Λουκάς Φουρλάς. Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Χρύσανθος Τσουρούλλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης Γιώργος Αναγιωτός, Δώρος Παναγίδης, Κατερίνα Μηλιώτη, Αλεξία Καρακάνα, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Ελευθερία Ανδρέου, Μαρία Ιωάννου, Πέτρα Αργυρού, Κωνσταντίνος Τσιολής, Κλέλια Γιασεμίδου, Πέτρος Αθανασίου, Ιάκωβος Χατζηβασιλείου, Άθως Αντωνίου, Φανή Σωκράτους, Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Δημήτρης Καλλέργης και η Νάτια Χαραλάμπους.

Και φυσικά η σταθερή ομάδα της Παραδοσιακής Βραδιάς, Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Σάββας Στεφάνου, ενώ στην παρέα προστέθηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου. Στις συνδέσεις με το τηλεφωνικό κέντρο ήταν η δημοσιογράφος Ευτυχία Ανδρέου.

Τα highlights της βραδιάς

 Είδαμε τις προκλήσεις  ανάμεσα στον Χρύσανθο Τσουρούλλη και την Μαρία Ιωάννου στο τραγούδι, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Τσιολή στο χορό με ποτήρια στο κεφάλι και του Δώρου Παναγίδη με την Ιωάννα Λαμπροπούλου στο τσιάττισμα. Έκπληξη το τσιάττισμα του Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο χορός του Χρύσανθου Τσουρούλλη, το τσιάττισμα της Κατερίνας Μηλιώτη που έστειλε και το δικό της μήνυμα για τον θεσμό του Telethon. Οι συγκινητικές ιστορίες των πασχόντων που με αισιοδοξία ζουν ανάμεσά μας και παλεύουν με την ασθένειά τους καθώς και η τρυφερότητα με την οποία οι παρουσιαστές παρότρυναν τον κόσμο να κάνει την εισφορά του ήταν από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε.