Σάββατο, 4 Μαΐου 2024


Happy Traveller - 3 & 4 Δεκεμβρίου

Happy Traveller - 3 & 4 Δεκεμβρίου

29 Νοεμβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 10:45 και Κυριακή στις 11:45 
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το Happy Traveller ταξιδεύει στη ρομαντική Βενετία.  Άλλο ένα ταξίδι στην αγαπημένη μας Ιταλία, σε μια από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις του κόσμου.  Γόνδολες, κανάλια, ιστορικά αξιοθέατα, ατελείωτες βόλτες και πολλές λαχταριστές Ιταλικές λιχουδιές! 
 
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η εκπομπή ταξιδεύει στο Βασίλειο του Μπαχρέιν. Από την πτήση, την μεταφορά προς το ξενοδοχείο και τη διαμονή εκεί, οι οικοδεσπότες κάνουν τα πάντα για να νιώσει ο Ευτύχης σαν Σεΐχης! Η ξενάγηση περιλαμβάνει όλα όσα αξίζει κάποιος να δει αν βρεθεί εκεί. Η επίσκεψη στο Μεγάλο Τζαμί της χώρας, μας φέρνει πιο κοντά στην κουλτούρα των ντόπιων. Ενδιαφέρουσες... γνωριμίες με ντόπιες καμήλες και επίσκεψη στην φαντασμαγορική πίστα της Φόρμουλα 1, στην οποία μπαίνουμε μέσα με αμάξι! Η περιπλάνηση συνεχίζεται με στάση στο δέντρο της Ζωής, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Μπαχρέιν. Με 25 βαθμούς Κελσίου χειμωνιάτικα ο Ευτύχης δεν χάνει την ευκαιρία για μπανάκι στη θάλασσα καθώς και για κωπηλασία στα ζεστά νερά του Περσικού κόλπου! Η βόλτα ολοκληρώνεται με επίσκεψη σε πετρελαιοπηγές καθώς και στην κεντρική αγορά για μια καλή δόση ντόπιας παραδοσιακής κουλτούρας και... γεύσης!