Σάββατο, 4 Μαΐου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Happy Traveller  - Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαΐου 2017

9 Μαΐου 2017

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα!

Σαββατοκύριακο στο ΣΙΓΜΑ

 

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 10:45 Happy Traveller με τον Ευτύχη Μπλέτσα στη Νίσυρο. Ένα επεισόδιο που μυρίζει καλοκαίρι σε ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα νησιά της Ελλάδας. Θα πάμε στο επιβλητικό Ηφαίστειο και θα περπατήσουμε μέσα στον τεράστιο κρατήρα του. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Παναγίας Σπηλιανής και θα πάμε με βάρκα σε ένα πανέμορφο νησάκι ανάμεσα από τη Νίσυρο και το Γυαλί. Εκτός αυτών, θα περιπλανηθούμε στα γραφικά χωριά, θα δοκιμάσουμε παραδοσιακές τοπικές γεύσεις και θα φτάσουμε στα πιο όμορφα σημεία του νησιού.

 

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 10:45 ο Ευτύχης κάνει ένα road trip στη Γένοβα και την Ιταλική Ριβιέρα. Από το Μιλάνο η εκπομπή κατευθύνεται Νότια στην πρωτεύουσα της επαρχίας της Λιγουρίας, Γένοβα, ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της χώρας και πόλη με μεγάλη ιστορία και παράδοση στην ναυτιλία και το καλό φαγητό. Θα εξερευνήσει την πόλη του Χριστόφορου Κολόμβου, θα δοκιμάσει αυθεντικό Pesto Genovese, θα περιπλανηθεί στο παλιό λιμάνι και θα επισκεφτεί το μεγαλύτερο ενυδρείο της Ευρώπης που βρίσκεται εκεί. Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην καταπράσινη Ιταλική Ριβιέρα φτάνοντας στο γραφικό Πορτοφίνο, ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας. Εκεί, εκτός από το φυσικό τοπίο και τα πολύχρωμα κτήρια του χωριού, θα απολαύσει και αυθεντική Ιταλική πίτσα.