Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024


Happy Traveller - Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Δεκεμβρίου

Happy Traveller - Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Δεκεμβρίου

21 Δεκεμβρίου 2016

H πιο Ηappy Ταξιδιωτική εκπομπή με τον Ευτύχη Μπλέτσα! 
Σάββατο στις 11:15 και Κυριακή στις 11:00
 
Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι σε εσωτερικό και εξωτερικό και ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! 
 
Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 11:15 η εκπομπή «Happy Traveller» ταξιδεύει στις Πρέσπες με ένα οδοιπορικό στο νόμο Φλώρινας, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Εκεί που η φύση ζωγραφίζει και ο χρόνος σταματά!  Παρέα με τον Ηρακλή, ο Ευτύχης Μπλέτσας θα δει τα γραφικά χωριά της περιοχής και θα πάει να εξερευνήσει τις ομορφιές της μικρής και της μεγάλης Πρέσπας. Από τον Άγιο Γερμανό ως τους Ψαράδες και από τη μικρολίμνη ως το Βροντερό. Εξερεύνηση σε σπηλιές, βαρκάδα στη Μεγάλη Πρέσπα, κανό στη μικρή Πρέσπα, τοπικές γεύσεις και επική ανάβαση με πεζοπορία στην κορυφή του Άγιου Αχίλλειου. Αυτά και άλλα πολλά σε ένα μαγευτικό και άκρως φυσιολατρικό Happy Traveller!  
 
Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 11:00 το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα χτυπάει και τη βαλίτσα του Happy Traveller! Σε ένα μοναδικό εορταστικό επεισόδιο ο ΕΥΤΥΧΗΣμένος ταξιδιώτης μας ταξιδεύει σε γιορτινά μέρη της Ελλάδας! Ξεκινώντας από την μοναδική Δράμα και την Ονειρούπολη ο Ευτύχης κάνει βόλτες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και απολαμβάνει την θαλπωρή και τα φωτάκια παρέα φυσικά με τον σκυλάκο του τον Ηρακλή! Στην συνέχεια πηγαίνουν στα Τρίκαλα και τον Μύλο των Ξωτικών, το πιο φημισμένο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Θεσσαλία. Τελευταία γιορτινή στάση η Θεσσαλονίκη. Ο Ευτύχης μας πηγαίνει βόλτα στην στολισμένη πόλη και στα γιορτινά σοκάκια της. Το Χριστουγεννιάτικo Happy Traveller! Τα έχει όλα! Ταξίδι, φωτάκια, Άγιο Βασίλη, καλό φαγητό και πάνω από όλα, καλή διάθεση!!