Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024


Junior Music Stars - Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Junior Music Stars - Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

14 Δεκεμβρίου 2016

KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00
 
 
Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να δουλέψουν με τους δασκάλους τους για να τους απολαύσουμε στην επόμενη συνάντηση τους στο εντυπωσιακό πλατό και την μοναδική ορχήστρα του «Junior Music Stars» την ερχόμενη Παρασκευή 16/12 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ στις 22:00. 
 
Οι ομάδες έχουν εξής: Η ομάδα της Ευγενίας Μανωλίδου και του Γιάννη Βαρδή: Αλεξάνδρα, Βαρβάρα, Χριστόφορος, Άντρεα (τραγούδι), Ανδρέας (ποντιακή λύρα), Δημήτρης (κλαρίνο), Νίκος (μπουζούκι), Σωκράτης (πιάνο) και η ομάδα της Ευρυδίκης – Νίκου Βουρλιώτη : Αγγελική, Ζένια, Γιώργος, Χριστίνα (τραγούδι), Ειρήνη (βιολί), Περικλής (ηλεκτρική κιθάρα), Παναγιώτης (ντραμς), Σπύρος (κανονάκι).
 
Στη δεύτερη μουσική συνάντηση, είχαμε τρεις νικητές καθώς στα ωδεία είχαμε ισοπαλία.  Τα περισσότερα αστέρια από τα ωδεία κέρδισαν ο Σωκράτης και ο Δημήτρης. Η Βαρβάρα  απέσπασε τα περισσότερα αστεράκια από τους κριτές και τον Γιώργο Θεοφάνους. 
Η μεγαλύτερη ζωντανή ορχήστρα, συνόδευσε και τα οκτώ παιδιά, και η βραδιά έκλεισε με  ντουέτο έκπληξη από την Χριστίνα και τον Παναγιώτη με το τραγούδι “Bring me to life”.
 
Το «Junior Music Stars» έρχεται για να ζεστάνει τις καρδιές μας 
κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.