Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024


Masterclass - Πρεμιέρα Σαββατό 7/1/17

Masterclass - Πρεμιέρα Σαββατό 7/1/17

21 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/1/17 ΣΤΙΣ 11:00
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ 
 
 
 
To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί. 
 
Ο Βαγγέλης Δρίσκας, σε κάθε επεισόδιο, μας υποδέχεται στο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί  μας όλες τις μαγειρικές του εμπειρίες. Η εκπομπή περιλαμβάνει βασικές συνταγές για αρχάριους, για να μάθουν τα πολύ βασικά βήματα στην κουζίνα αλλά και ενότητα για τους προχωρημένους,  με συνταγές που απαιτούν περισσότερο χρόνο και γνώση, που είναι δοσμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι κατανοητές από όλους. Η διαδικασία του μαγειρέματος γίνεται βήμα-βήμα ώστε να  γίνουν κατανοητές οι τεχνικές. Ο Βαγγέλης μας εξηγεί τους μαγειρικούς όρους, μας επισημαίνει τα λάθη που ενδεχομένως κάνουν κάποιοι στην κουζίνα, μας δείχνει τον σωστό τρόπο για να  μαγειρέψουμε κάθε υλικό ή κάθε πιάτο, μας μυεί στον κόσμο της τεχνολογίας τροφίμων με συναρπαστικές γνώσεις.
 
O Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει το Κυριακάτικο και καθημερινό τραπέζι με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει, με ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.