Σάββατο, 4 Μαΐου 2024


Masterclass - Σάββατο 6 Κυριακή & 7 Μαΐου 2017

Masterclass - Σάββατο 6 Κυριακή & 7 Μαΐου 2017

3 Μαΐου 2017

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

To MASTERCLASS με τον Βαγγέλη Δρίσκα είναι η επόμενη φάση στις εκπομπές μαγειρικής: Μαθήματα μαγειρικής για όλους! Είναι μία εκπομπή γεμάτη συναρπαστικές συνταγές, γνώσεις που θα μας συντροφεύουν μία ζωή. Είναι η μοναδική εκπομπή μαγειρικής που μας μαθαίνει και μας ψυχαγωγεί.

 

Το Σάββατο 6 Μαΐου στις 10:00 τα μαθήματα μαγειρικής του Βαγγέλη τα έχουν όλα: μαθαίνουμε τη συνταγή για το πιο νόστιμο χούμους ρεβιθιών, σερβίρουμε ένα ιδιαίτερο ελληνικό ζυμαρικό, τα ματσάτα, με νηστίσιμη σάλτσα θαλασσινών, φτιάχνουμε λουκουμαδάκια πάριζας και τα σερβίρουμε με δροσερή σαλάτα και συνδυάζουμε έναν αγαπημένο ελληνικό μεζέ με τις τεχνικές της γιαπωνέζικης κουζίνας, φτιάχνοντας τεμπούρα  γαύρου με τσίπουρο. Η εκπομπή κλείνει με μάθημα ζαχαροπλαστικής: μαθαίνουμε πως φτιάχνονται τα πιο νόστιμα και αφράτα μπισκότα μήλου.

 

Την Κυριακή 7 Μαΐου στις 10:00 ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει ένα παραδοσιακό πιάτο με μοντέρνα ματιά: σαγανάκι μελιτζάνες με καβουρμά από την Θράκη, ενώ μαγειρεύει στο λεπτό αρωματικά φιλετάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και πορτοκάλι. Ακόμη, παρουσιάζει μία ξεχωριστή ποικιλία από φακές και τις μαγειρεύει με γιαούρτι και μπαχαρικά. Ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει βιετναμέζικη κουζίνα και φτιάχνει ένα πανεύκολο stir fry με μοσχαρίσια φιλετάκια. Όσο για το γλυκό; Ετοιμάζει στο λεπτό ένα διαφορετικό μπανόφι στο ποτήρι.

 

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας μας στρώνει ένα τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.