Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 10 & 11 Δεκεμβρίου

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 10 & 11 Δεκεμβρίου

7 Δεκεμβρίου 2015

Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!
 
Την πρώτη χρονιά, γνωριστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ατάκα. Συναντηθήκαμε εντελώς στα ξαφνικά. Κι όμως, ήταν σαν να γνωριζόμασταν από καιρό. Τη δεύτερη χρονιά, αγαπηθήκαμε. Το πράγμα έγινε σοβαρό. Ζούμε πια μαζί. Και είναι υπέροχα! Την τρίτη χρονιά, είμαστε πια μια οικογένεια. Εμείς και η Μουρμούρα! Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Η Βούλα, ο Μηνάς, η Μαρίνα, ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης. 
 
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – Επεισόδιο 17
Η Μαρίνα γράφεται σ' έναν σύλλογο πεζοπορίας, με προτροπή της φίλης τους της Ρούλας. Αν και κάθε αρχή και δύσκολη, το βάζει πείσμα να τα καταφέρει. Όταν όμως χάνεται στο βουνό σε μια εκδρομή στην Πάρνηθα, ο Ηλίας τρελαίνεται από ανησυχία και παίρνει κι αυτός τα βουνά για να την βρεi… Η Βούλα, με τις καινούριες της δραστηριότητες λείπει πια πολύ από το σπίτι κι αυτό ενοχλεί πάρα πολύ τον Μηνά. Και το ότι του υπόσχεται πως μόλις πάνε στο καινούριο σπίτι, θα μαζευτεί, δεν τον παρηγορεί καθόλου. Μια είδηση όμως από τα παιδιά τους στην Τουρκία, θα ανατρέψει τα πάντα! Ο διευθυντής του Χάρη ζητάει από την Βάσω μια εξυπηρέτηση. Η Βάσω δέχεται με χαρά, αλλά βρίσκει τον μπελά της.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – Επεισόδιο 18
Ο Μηνάς ακούει με χαρά ότι η Βούλα συμμετέχει σε μια κίνηση των γυναικών της γειτονιάς για τον εμβολιασμό και την στείρωση των αδέσποτων. Ο σκύλος όμως που στειρώθηκε σήμερα, κατά λάθος, κάθε άλλο παρά αδέσποτος ήταν και τώρα, πρέπει να υποστούν τις συνέπειες, που φαντάζουν ιδιαίτερα τρομακτικές, μια που ανήκε στον χασάπη της γειτονιάς. Κι αυτός, μάλλον, έχει θυμώσει πάρα πολύ… Η Μαρίνα διηγείται στον Ηλία το πώς πήρε ωτο-στοπ μια κοπέλα και τις ιστορίες που άκουσε μετά στο κομμωτήριο, που την οδήγησαν στο να πιστέψει ότι αυτή η κοπέλα ήταν… φάντασμα! Ο Ηλίας, φυσικά, δεν χάνει την ευκαιρία να τη «δουλέψει»… Η Βάσω επιτέλους παίρνει την θέση στο χειρουργείο που κυνηγούσε τόσο καιρό και βγαίνουν με τον Χάρη να το γιορτάσουν σε ένα κινέζικο εστιατόριο. Η πρόβλεψη όμως που της τυχαίνει στο κουλουράκι της τύχης την προβληματίζει και βγαίνει γρήγορα αληθινή.
 
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
ΜΕ ΝΕΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:20