Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018


Μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Θεοφάνους

Μια βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Θεοφάνους

16 Μαΐου 2018

Ο δημιουργός των μεγαλύτερων σύγχρονων επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους, είναι καλεσμένος αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου του Σπύρου Παπαδόπουλου, στην εκπομπή «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» στο ΣΙΓΜΑ.

Μια βραδιά γεμάτη τραγούδι αλλά και συγκινητικές στιγμές. Η Πίτσα Παπαδοπούλου μαγεύει με την ερμηνεία της σε επιτυχίες που έχουν τραγουδήσει ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος και η Πέγκυ Ζήνα. Εκρηκτική η παρουσία της Πάολα που ξεσηκώνει με τα δημοφιλή τραγούδια που της έχει χαρίσει ο Γιώργος Θεοφάνους ενώ μας εκπλήσσει στο ντουέτο "Μίσησέ με" με την Ευρυδίκη.

Στην όμορφη μελωδική βραδιά βρίσκονται αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Σοφία Βόσσου, η Ευρυδίκη, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η mezzo soprano Ινές Ζήκου, η Μαρία Θεοδότου, η Όλγα Βενετσάνου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που συμπράττουν σε αγαπημένα τραγούδια του δημιουργού.

Την παρέα συμπληρώνουν φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Θεοφάνους, ο παιδικός φίλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης, οι στιχουργοί Εύη Δρούτσα και Θάνος Παπανικολάου, η Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, η πρωταθλήτρια του Muay Thai Μαριάννα Καλέργη, η Πηγή Δεβετζή, η Γιώτα Τσιμπρικίδου, ο Δ/ντής των ραδιοφωνικών σταθμών "Sfera" και "Ελληνικός" Νίκος Νικολακόπουλος, η δημοσιογράφος  Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Μαρίνος Κόνσολος.

 

“Στην Υγεία μας ρε παιδιά”

Σάββατο 19 Μαΐου στις 23:40 στο ΣΙΓΜΑ και την Κυριακή 20 Μαΐου στις 13:00 σε επανάληψη.