Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024


Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

16 Δεκεμβρίου 2016

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:15
 
Χρόνια Πολλά! Με αυτή την ευχή που πιάνει πάντα και πριν και μετά το νέο έτος, το ΣΙΓΜΑ θα υποδεχθεί το νέο χρόνο.
 
“Χρόνια πολλά” θα μας πουν ο Ανδρέας Δημητρόπουλος και η Βασιλική Χατζηαδάμου σε μια εκπομπή που συνδυάζει το λαικό, με το παραδοσιακό, το χθες, με το σήμερα, τη παλιά με τη νέα χρονιά! Λέγοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας … Χρόνια Πολλά σε όλους! 
 
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβαν οι Μιχάλης Χατζημιχαήλ (παραδοσιακό μουσικό πρόγραμμα) και Σάββας Χρυσάνθου (λαϊκό πρόγραμμα) μαζί με μια πλειάδα γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Φίλιππος Κτενάς, ο Σταύρος Κωνσταντίνου, η Έλενα Ανδρέου, ο Μάριος Μελέκκης και η Άννα Βιλανίδη.  Η εκπομπή “Χρόνια Πολλά” δεν θα έχει μόνο μουσική, αλλά έχει και αγαπημένους καλεσμένους να πλαισιώνουν τους παρουσιαστές. 
Μαζί τους λοιπόν, οι ηθοποιοί Όλγα Ποταμίτου, Βαλεντίνα Σοφοκλέους, Βαρβάρα Χριστοφή, Χρήστος Τουμάζου, Πάολα Χατζηλαμπρή, Ανδρέας Μελέκκης, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Χριστιάνα Θεοδώρου και Ελευθερία Ανδρέου.  Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ζαχαρίας Φιλιππίδης, Χριστίνα Δημητρίου, Δημήτρης Καλλέργης, Στέλιος Χιώτης, Πέτρος Αθανασίου, Κριστιάνα Γεωργίου. Οι δημοσιογράφοι Ευτυχία Ανδρέου, Γρηγόρης Γεωργίου, Χρήστος Μιχάλαρος. Οι παρουσιαστές Ανδρέας Πιτσιλλίδης, Γιώτα Κουφαλίδου, Κωνσταντίνος Ιάσωνος. Οι χορευτές Έλενα και Χρήστος Σιακαλλή  
Και ο standup comedian Κώστας Πρίγκιπας , ο οποίος επιμελήθηκε και τα χιουμοριστικά ένθετα της εκπομπής καθώς και το countdown της χρονιάς. Ακόμα, συμμετέχουν η Νεανική χορωδία Αοιδών «Φωνές» από το Παραλίμνι, καθώς και το 25μελές χορευτικό σχήμα της σχολής χορού Σιακαλλή, ενώ τους παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα «Ιεροί κήποι» Γεροσκήπου. Την παραγωγή και το μοντάζ  ανέλαβε η εταιρεία παραγωγής Galinis production  σε συνεργασία με την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 
 
 
 
 
 
 
Τραγούδι, κέφι, χορός, καλεσμένοι στο στούντιο, σάτιρα, χιουμοριστικά βίντεο, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο πραγματική διασκέδαση!
 
Καλή Χρονιά με Χρόνια πολλά!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 21:15