Σάββατο, 27 Απριλίου 2024


Στην υγειά μας ρε παιδιά - Σάββατο 20/10

Στην υγειά μας ρε παιδιά - Σάββατο 20/10

17 Οκτωβρίου 2018

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

 

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

 

Μία συνάντηση κορυφής που μας γυρίζει πίσω στο χρόνο, στη δεκαετία του '80 με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Μηλιώκα, τον Νίκο Ζιώγαλα και τον Γιάννη Γιοκαρίνη σε πολυαγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 23:30.

Οι ανατρεπτικοί ροκάδες συμπράττουν σε δικές τους επιτυχίες αλλά και σε τραγούδια του μοναδικού Λουκιανού Κηλαηδόνη και ξεσηκώνουν τους καλεσμένους.

Όλοι μαζί μία παρέα, ηθοποιοί και αθλητές, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Νικόλας Μπράβος, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, η Σάρα Εσκενάζυ, η Φωτεινή Αθερίδου, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο Βασίλης Γιακουμάρος, η Χριστίνα Βραχάλη, η Ειρήνη Κολλυδά, ο Άρης Πλασκασωβίτης, η Άννα Μάγκου, η Εύα Χριστοδούλου, ο Άγγελος Παπαδόπουλος, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Μάιρα Μπάρμπα, η Ευδοκία Ράπτη και η Βίκυ Λιαρέλη διασκεδάζουν και χορεύουν! 

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 23:30