Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024


The Voice of Greece - Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

The Voice of  Greece - Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

2 Φεβρουαρίου 2017

Μονοπώλησε τους τηλεθεατές και το δεύτερο επεισόδιο των knock outs του «The Voice of  Greece» που προβλήθηκε ψες από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ μια που περισσότεροι από 85,000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το επεισόδιο έστω και για ένα λεπτό.  

 

Τα συναρπαστικά knock outs ολοκληρώνονται απόψε το βράδυ στις 22:00 για να δώσουν τη σκυτάλη τους στα συγκλονιστικά lives.

 

Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος  coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal; Kαι ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στα lives;

Θα καταφέρει η Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια να περάσει στην επόμενη φάση; Ποιο μουσικό «ντέρμπι» θα μας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ο Πάνος Μουζουράκης; Το λαϊκό ή το έντεχνο ρεπερτόριο θα ξεχωρίσει από την ομάδα της  Έλενας Παπαρίζου; Πόσο θα δυσκολευτεί ο Σάκης Ρουβάς για να επιλέξει ανάμεσα στην Κέλλυ, την Έλενα  και την Άννια;

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.   

 

Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή των knock outs μαζί με  την οικογένεια και τους φίλους του.

 

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ όπου και πέφτει η αυλαία των knock outs.