Τρίτη, 30 Απριλίου 2024


Traction 31/01 στις 14:30

Traction 31/01 στις 14:30

27 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΗ
Γιατί η ζωή είναι κίνηση και η κίνηση είναι ζωή!
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 14:30
 
Ραντεβού με την «κίνηση» καλούνται να κλείσουν οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ κάθε Κυριακή στις 14:30. Ο Κώστας Στεφανής, με χιούμορ και αξιοπιστία, μας ενημερώνει για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στην αγορά, παρουσιάζει όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα, αλλά κάνει και συγκρίσεις μοντέλων και off road διαδρομές. Ζωντάνια, πηγαίο χιούμορ, βαθιά γνώση και επίγνωση είναι χαρακτηριστικά συστατικά μιας ομάδας ανθρώπων με όραμα, στόχο και όρεξη για δουλειά... Γιατί Traction σημαίνει κίνηση με έλξη!
 
ΕΚΠΟΜΠΗ 5 – ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1/2016
 
Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής, παρουσιάζουν όλα τα τελευταία νέα στο χώρο του αυτοκινήτου. 
 
Το Ford Mustang, ένα από τα πλέον μυθικά αυτοκίνητα που έχουν βρεθεί ποτέ σε μαζική παραγωγή, απέκτησε πια Ευρωπαϊκό DNA. Η νέα του έκδοση με τον κινητήρα των 2.3 λίτρων, είναι η πρώτη που διατίθεται στην Ευρώπη, με ευρωπαϊκές μάλιστα προδιαγραφές. Με αυτή την αφορμή αλλά και χάρη στην πλούσια ιστορία του αυτοκινήτου, που μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε μερικές χιλιάδες ταινίες, το Traction αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για το λόγο που έγινε διάσημο, δηλαδή για να προσφέρει θέαμα. 
 
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:
 
Citroen C-Cactus
Μάνος και Θωμάς αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν το Citroen C-Cactus. Ουδεμία έκπληξη προκύπτει, όταν μετά από λίγο αρχίζουν οι γνωστές πια διαφωνίες μεταξύ τους. Διαφωνίες που αφορούν στην προέλευση της ονομασίας ενός αυτοκινήτου, που στη βενζινοκίνητη έκδοση απέσπασε το βραβείο βενζινοκινητήρα της χρονιάς χάρη στην έκδοση 1.2 Puretech, ενώ στην πετρελαιοκίνητη της δοκιμής, συνδυάζει την μειωμένη κατανάλωση, με καλές επιδόσεις και σχεδιασμό που τραβά τα βλέμματα.
 
Madison - Μηχανή στο Νερό
Μια ευρεσιτεχνία από αυτές που δύσκολα συναντά κανείς. Θα  μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μοτοσικλέτα με ειδικά ελαστικά ή ακόμη και ως ατμόπλοιο. Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για όχημα ειδικών δυνατοτήτων
 
Pirelli Cinturato All Season
Η Pirelli παρουσιάζει το Cinturato All Season, που συνδυάζει ιδιότητες των χειμερινών και των  θερινών ελαστικών, όντας ουσιαστικά ένα ελαστικό παντός καιρού. Το All Season είναι σχεδιασμένο για μοντέλα αυτοκινήτων πόλης  και κόμπακτ νέας γενιάς, με μικρούς ή μεσαίους κινητήρες, και θα  διατίθεται σε διαστάσεις 15, 16, 17 ιντσών και συνολικά 21 διαφορετικούς τύπους.  
 
 
 
 
TRACTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΗ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 14:30