Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024


Ο Μονομάχος - Πέμπτη 28.09.23

Ο Μονομάχος - Πέμπτη 28.09.23

28 Σεπτεμβρίου 2023

«Ο Μονομάχος»

Με τον Χρήστο Φερεντίνο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

ΤΑ 40.000 ΕΥΡΩ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΜΑΧΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ;

 

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Νικολέτα Ρακιντζίδου εξόντωσε και τους 100 αντιπάλους της, κερδίζοντας από τον Μονομάχο 13.581 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι στιγμής στο παιχνίδι!

Η σημερινή κλήρωση αναδεικνύει τον Αναστάση Περάκη ως τον επόμενο τυχερό που θα κάτσει στη θέση του Μονομάχου.

Ο ναυπηγός, ο οποίος έχει θητεύσει και στο Μίσιγκαν ως καθηγητής, είναι ευρυμαθής καθώς δηλώνει βιβλιοφάγος και κάνει ένα φανταστικό παιχνίδι! Μάλιστα, σε κάθε ερώτηση γνώσης επιχειρηματολογεί και συμπληρώνει νέα στοιχεία πάνω στην ερώτηση!

Οι 100 και ο Χρήστος Φερεντίνος απολαμβάνουν το παιχνίδι του, αλλά κάποια στιγμή ο Μονομάχος έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο αδύνατά του σημεία: την επικαιρότητα, τα καλλιτεχνικά και τα lifestyle θέματα. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια χρησιμοποιώντας σοφά τις βοήθειες του;

Ένα φανταστικό παιχνίδι έρχεται, σήμερα Πέμπτη 28/9 στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ!

 

 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

Το απόλυτο παιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος», επέστρεψε για να αποδείξει ότι οι δυνατοί παίκτες μπορούν να συνδυάσουν το τρίπτυχο γνώσεις, στρατηγική, τύχη, και να διεκδικήσουν ακόμα και 100.000 ευρώ!

Βέβαια, στον «Μονομάχο», δεν κερδίζουν μόνο όσοι ανεβαίνουν στην αρένα αλλά και όσοι βρίσκονται ανάμεσα στους 100! Συγκεκριμένα, οι 100 μοιράζονται τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει οι Μονομάχοι, αλλά δεν έχουν φτάσει μέχρι το τέλος. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι «Ο Μονομάχος»,  μόλις μέσα σε δύο εβδομάδες προβολής,  έχει μοιράσει 40.000 ευρώ, ποσό αξιοσημείωτο για τα δεδομένα καθημερινού τηλεπαιχνιδιού. Η συνέχεια προβλέπεται δυναμική ενώ το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ «κλείνει το μάτι» περιμένοντας τον καλύτερο Μονομάχο!

 

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο

Δευτέρα - Παρασκευή στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ