Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ;

3 Νοεμβρίου 2022

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ;

 

Ένα ακόμα ζευγάρι αποχωρεί από το Love Island οδηγώντας στον τελικό τέσσερα ζευγάρια, απόψε στις 00:00 στο ΣΙΓΜΑ.

 

Η αποχώρηση της Κατερίνας και του Παναγιώτη είναι το βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στην Αναστασία, τη Νίκη, τον Φάνη και τον Γιώργο Γ. μέχρι την ώρα που ξεκινά το stage game. Στο παιχνίδι πρέπει οι Islanders να αναγνωρίσουν τα ταίρια τους δια της αφής. Όλοι τα καταφέρνουν με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Κ. που μπερδεύει τη Χριστίνα με τη Νίκη. Στην αστοχία του βοηθάει και η Νίκη η οποία προσπάθησε να τον μπερδέψει κάνοντας πλάκα. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Κ. το φέρει βαρέως που έκανε λάθος και κατακρίνει τη Νίκη που τον ξεγέλασε αλλά και για τη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι.

 

Η Νίκη εξηγεί στα κορίτσια πως ό,τι έκανε ήταν για πλάκα. Μία παρεξήγηση όμως δημιουργείται ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία, η οποία παράλληλα βρίσκεται σε κόντρα με τον Αργύρη. Ο Αργύρης έχει στεναχωρηθεί που το ταίρι του τον χαρακτηρίζει ανώριμο καθώς θεωρεί πως στα σοβαρά ζητήματα δεν είναι.

 

Η Κλαούντια και ο Αλέξανδρος Λ. επιστρέφουν από το ραντεβού τους εκτός βίλας και μαθαίνουν για όσα έχουν συμβεί στη βίλα. Όσο η ώρα περνάει, το θέμα συζήτησης είναι ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει απόψε.

 

Η άφιξη της Ηλιάνας σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη αποχώρηση. Σε ποια τέσσερα ζευγάρια το τηλεοπτικό κοινό έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό;

 

 

Love Island… spread the love!