Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Στην υγειά μας ρε παιδιά - Πέμπτη 28/03 στις 22.50

Στην υγειά μας ρε παιδιά - Πέμπτη 28/03 στις 22.50

21 Μαρτίου 2019

ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:50

 

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

 

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Στον δημιουργό μεγάλων επιτυχιών, τον Τάκη Μουσαφίρη, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Μία δυνατή προσωπικότητα, o συνθέτης, στιχουργός και μουσικός Τάκης Μουσαφίρης, μας καθηλώνει με τον λόγο του και τα τραγούδια του.  

Κορυφαίοι τραγουδιστές ερμηνεύουν τις δημιουργίες του: η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Θέμης Αδαμαντίδης ο Στέλιος Διονυσίου, ο Άγγελος Διονυσίου, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος  Δάντης, ο Κώστας Καραφώτης, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Αγνή Καλουμένου.

Την παρέα συμπληρώνουν οι ηθοποιοί: Μαρίνα Ψάλτη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Χρήστος Σπανός, Μιχάλης Μαρκάτης, οι δημοσιογράφοι: Νικόλας Βαφειάδης, Αμέλια Αναστασάκη και Γιώργος Κοντογιάννης, η παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη, ο  επιχειρηματίας Σταύρος Γαλανάκης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Στέλιος Ελληνιάδης, και οι συγγραφείς Μαρία Παναγοπούλου και Φιλομήλα Λαπατά.