Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Στην υγειά μας ρε παιδιά - Σάββατο 01/12

Στην υγειά μας ρε παιδιά - Σάββατο 01/12

29 Νοεμβρίου 2018

ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 23:30

 

Οι παρέες γράφουν ιστορία…

Και όταν περνάνε καλά... γράφουν μουσική.

Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

 

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον Μάριο Τόκα θα μοιραστούμε το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου στις 23:30 στο ΣΙΓΜΑ.

Συνθέτης μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών, ο Μάριος Τόκας άφησε το δικό του χρυσό στίγμα στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού και ως πλούσια κληρονομιά το σύνθετο έργο του.

Στην παρέα μας τα παιδιά του, Άγγελος και Κώστας, ο επί χρόνια παραγωγός του Ηλίας Μπενέτος, ο στενός του φίλος Μηνάς Βηντιάδης, φίλοι του και θαυμαστές του που συνθέτουν μία όμορφη παρέα και, συνεπώς, μία βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι.

Τραγούδια του ερμηνεύουν οι Δημήτρης Μπάσης, Μπάμπης Στόκας, Φωτεινή Δάρα, Δώρος Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊα και Δήμητρα Σταθοπούλου. Συντροφιά θα μας κρατήσουν οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς, Χάρης Ρώμας, Θεοφανία Παπαθωμά, Κατερίνα Τσάβαλου, Τάσος Γιαννόπουλος, Κούλης Νικολάου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Μανωλάκου. Την παρέα μας συμπληρώνουν οι ραφιοφωνικοί παραγωγοί Ειρήνη Μπαλτά και Γιώτα Τσιμπρικίδου, οι δημοσιογράφοι Τάσος Τρύφωνος και Θάλεια Ζαγναφέρη και ο Γιώργος Τσούκαλης.

Η βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να συντροφεύεται καθ’ όλη τη διάρκειά της από πλούσιο αρχειακό υλικό εμπλουτισμένο με προσωπικές στιγμές του Μάριου Τόκα.

 

 «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Κάθε Σάββατο στις 23:30