Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Στο παρα πέντε - περιλήψεις επ.1-15

Στο παρα πέντε - περιλήψεις επ.1-15

4 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/1/21 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:15

ΚΑΙ

ΕΞΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΣΤΙΣ 21:20

 

5 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας κι από κει και μετά ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών ξεκινά γι’ αυτούς. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης, η Αγγέλα… ενώνονται σε μία παρέα, αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον και βάζουν στόχο την απονομή της δικαιοσύνης σε μία υπόθεση παλιά και σκοτεινή… Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 – ΤΕΤΑΡΤΗ 6/1/21

Στο παρά πέντε, πέντε άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τυχαία στο λάθος σημείο την κατάλληλη στιγμή. Η συνάντηση μιας χρυσής κληρονόμου, μιας αγρότισσας, μιας ηθοποιού, ενός φοιτητή κι ενός μικροκαναλάρχη θα είναι μοιραία και καθοριστική. Η απόπειρα δολοφονίας πολιτικού προσώπου θα τους τοποθετήσει σε κοινή πορεία προς την επίλυση του μυστηρίου… Μια πορεία, γεμάτη περιπέτεια κι άφθονο γέλιο!

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 – ΤΕΤΑΡΤΗ 13/1/21

Η Ντάλια, ο Σπύρος, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα και ο Φώτης χωρίς να το παραδέχονται έχουν κάποιο λόγο να θέλουν να λύσουν το μυστήριο. Η ομάδα δημιουργείται. Οι κακοί δεν αργούν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν μάρτυρες και αποφασίζουν να τους βγάλουν απ’ τη μέση. Η ομάδα επισκέπτεται τη γραμματέα του υπουργού.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 – ΔΕΥΤΕΡΑ 18/1/21

Η γνωστή πεντάδα γλιτώνει κυριολεκτικά στο παρά πέντε από τα χέρια των δολοφόνων. Η Ντάλια και η Ζουμπουλία λυγίζουν από φόβο και αποφασίζουν να αποχωρήσουν. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι η ομάδα διαλύεται, ένα απρόσμενο γεγονός τούς ενώνει πάλι. Την ίδια ώρα, όμως, οι κακοί βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη τους. ‘Εχουν ήδη εντοπίσει την Αγγέλα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 – ΤΡΙΤΗ 19/1/21

Στο σπίτι του Φώτη παρακολουθούν το περιεχόμενο της κασέτας. Η Αγγέλα αποφασίζει να μείνει με τον Φώτη, προκειμένου να χάσουν τα ίχνη της οι κακοί. Το πρώτο στοιχείο τους, ο σερβιτόρος της δεξίωσης, που φαίνεται ότι δεν σέρβιρε ό,τι κι ό,τι… Οι κακοί επισκέπτονται τη γραμματέα του υπουργού και την παγιδεύουν προκειμένου να προδώσει την πεντάδα. Η επιχείρηση διάσωσης της ‘Ελενας είναι πλέον γεγονός.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 – ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1/21 ΣΤΙΣ 18:15

Ως άλλοι Ιντιάνα Τζόουνς, οι 5 ελευθερώνουν την ‘Ελενα. Σιγά σιγά, η προσωπική αφορμή τού καθένα για τη συμμετοχή τους στην περιπέτεια έρχεται διακριτικά στην επιφάνεια. Τα ίχνη του μυστηριώδους σερβιτόρου εντοπίζονται σε ένα απομακρυσμένο κάμπινγκ.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 – ΤΕΤΑΡΤΗ 20/1/21 ΣΤΙΣ 21:20

Η περιπέτεια στο κάμπινγκ αρχίζει βάζοντας τους πέντε “κατασκόπους” μας σε τρέλες. Θα συμμετέχουν στους αγώνες βόλεϊ με ψεύτικα ονόματα, η Ντάλια θα ψωνίσει για πρώτη φορά σε ψιλικατζίδικο γνωρίζοντας έτσι τον Λευτέρη. Μια αγάπη γεννιέται που της αποσπά την προσοχή από την έρευνα, εκνευρίζοντας τους υπόλοιπους. Η έκπληξη για τον Σπύρο θα είναι η απροειδοποίητη άφιξη της γιαγιάς του και της Θεοπούλας στο κάμπινγκ, τις οποίες μάταια θα προσπαθήσει να διώξει. Θα γνωρίσουν τον σερβιτόρο, χωρίς εκείνος να υποψιαστεί τίποτα. Οι κακοί φτάνουν στο κάμπινγκ…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 – ΠΕΜΠΤΗ 21/1/21

Σε μία ταβέρνα, το ρομαντικό ραντεβού με τις κουτσομούρες μεταξύ του Λευτέρη και της Ντάλιας θα διακοπεί βιαίως από την παρουσία των κακών. Ο Φώτης και ο Σπύρος, μόλις ανακαλύπτουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, παίρνουν πίσω όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η παρέα των πέντε ήταν εκεί. Ο σερβιτόρος ανακαλύπτει, μέσα από τις συζητήσεις με τους κακούς, ότι εκείνος σέρβιρε εν αγνοία του το δηλητηριασμένο ποτό στον υπουργό. Τον πιέζουν να καρφώσει τους πέντε. Μέχρι τότε, όμως, ο Φώτης, ο Σπύρος, η Αγγέλα, η Ντάλια και η Ζουμπουλία έχουν βγάλει φτερά και κατευθύνονται προς την Αθήνα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/1/21

Οι πέντε φίλοι ανακαλύπτουν με έκπληξη άλλο ένα πρόσωπο, πιθανώς βαθιά μπλεγμένο στην ιστορία. Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ζάννα Ιωάννου θα γίνει το νέο αντικείμενο έρευνας. Η Ζουμπουλία θα ψαρέψει την κολωνακιώτισσα συμπεθέρα της για να μάθει περισσότερα. Αποφασίζουν να ρίξουν δόλωμα στα δίχτυα της σχεδιάστριας προκειμένου να μάθουν ό,τι μπορούν. Μετά από άπειρο αλλά μάταιο κυνήγι ταλέντων, η λύση βρίσκεται στην πολύ όμορφη Πελοποννήσια γειτόνισσά τους, Αμαλία, την οποία θα εκπαιδεύσουν για να συμμετάσχει στα φετινά καλλιστεία, στα οποία προεδρεύει ποιος άλλος; Η Ζάννα Ιωάννου. Ο Αλέξης πιάνεται στην παγίδα των κακών άθελά του. Νομίζοντας ότι πρόκειται για πραγματική πρόταση συνεργασίας με τον όμιλο Χατζηαλεξάνδρου, πηγαίνει στα γραφεία όπου δέχεται να συναντήσει η Ντάλια έναν δήθεν διευθυντή ομίλου ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Η συνάντηση αυτή θα γίνει λίγες μέρες μετά στο σπίτι της Ντάλιας…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 – ΔΕΥΤΕΡΑ 25/1/21

Η Ντάλια ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο ίδιο της στο σπίτι τους κακούς, νομίζοντας ότι πρόκειται για επιχειρηματικό ραντεβού. Θα γλιτώσει άραγε; Η Αμαλία παρακολουθεί πυρετωδώς τα μαθήματα που θα την απαλλάξουν από την έντονη προφορά της προκειμένου να περάσει στα προκριματικά των καλλιστείων. Ο Φώτης τής ετοιμάζει δοκιμαστικό στο πλατό, ο Σπύρος, μετά κόπων και βασάνων, συνέταξε το κείμενο που θα εκφωνήσει η Αμαλία χρησιμοποιώντας λέξεις χωρίς νι και λι. Οι προσπάθειες διαφαίνονται ατυχείς μιας και στο τέλος, η Αμαλία διστάζει να πάει. Παράλληλα, φαίνεται ότι ξεκινά ένα αθώο ειδύλλιο ανάμεσα στον πατέρα του Φώτη, τον Θωμά και τη Ζουμπουλία. Ο Θωμάς βρίσκει το πορτοφόλι της Ζουμπουλίας, που εκείνη νομίζει ότι έχασε, στο πλατό και της το πηγαίνει στο σπίτι. Εκεί, αδυσώπητα, η Μαριλένα θα κάνει τα πάντα για να γοητεύσει τον Θωμά.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 – ΤΡΙΤΗ 26/1/21

Η Αμαλία μπαίνει στους προκριματικούς για τα καλλιστεία και η Ζάννα την έχει πλέον συμπαθήσει. Η Θεοπούλα και η Σοφία θα παίξουν στην εκπομπή «’Ομορφος Κόσμος το Πρωί» για να κερδίσουν το πολυπόθητο ταξίδι στο Παρίσι. Οι μάχες μαίνονται στο μικρό σπίτι του Κολωνακίου ανάμεσα στη Μαριλένα και τη Ζουμπουλία για τα μάτια του Θωμά. Οι πέντε θα προσπαθήσουν να μπουν στο γραφείο της Ζάννας κλέβοντας τα κλειδιά με τη βοήθεια της Αμαλίας.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 – ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/21 ΣΤΙΣ 18:15

Δύσκολες στιγμές ζει η αγαπημένη μας παρέα. Μετά από πολλές αναποδιές και “έξοδα” θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο ατελιέ της Ζάννας Ιωάννου. Η μυστηριώδης γυναίκα, όμως, θα τους περιμένει εκείνο το μοιραίο βράδυ και θα τους καταδώσει στους κακούς. Η ζωή τους πλέον κρέμεται από μία κλωστή. Τους κλείνουν σε μία απομακρυσμένη αποθήκη και τοποθετούν μία ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί σε μία ώρα. Λίγο πριν τη μοιραία στιγμή εξομολογούνται τα πιο κρυφά τους μυστικά. Θα γλιτώσουν άραγε;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 – ΤΕΤΑΡΤΗ 27/1/21 ΣΤΙΣ 21:20

Λίγο πριν τις πολυαναμενόμενες γιορτές των Χριστουγέννων, η Αμαλία μάς αποχαιρετά γλυκά με ένα γράμμα. Ο αρχηγός δεν καθησυχάζεται εφόσον δεν βρέθηκαν πτώματα μετά από την έκρηξη. Μία περίεργη σύμπτωση θα οδηγήσει την ομάδα σε διάσπαση. Τα Χριστούγεννα θα βρουν τον καθένα μόνο του. Τι συνέβη άραγε;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 – ΠΕΜΠΤΗ 28/1/21

Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης κι η Αγγέλα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητά τους. Είναι και πάλι μαζί, αλλά όχι όπως πριν… Οι έρευνές τους έχουν σταματήσει και κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το παράξενο παιχνίδι της μοίρας που τους ένωσε τόσο ξαφνικά, σε δύο στιγμές της ζωής τους με απόσταση δεκαπέντε χρόνων τη μια απ’ την άλλη. Κανείς δεν τολμά να αγγίξει αυτό το θέμα. Εκτός από έναν: ο Φώτης αποφασίζει να ερευνήσει τα στοιχεία και με τη βοήθεια του πατέρα του πηγαίνουν στο αρχείο εφημερίδων. Εκείνη την ημέρα όλοι θα ξυπνήσουν με ένα κακό προαίσθημα…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 – ΠΕΜΠΤΗ 28/1/21 ΣΤΙΣ 21:20

(Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ «ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ» ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ 1Ο CROSS BATTLE ΤΟΥ «THE VOICE OF GREECE»).

Κι ενώ ο Φώτης και ο Σπύρος επιστρέφουν αναστατωμένοι από τα ευρήματά τους στα αρχεία εφημερίδας, κάποιες άλλες ζουν μια διαφορετική αναστάτωση. Παγιδευμένες στα δοκιμαστήρια μιας μπουτίκ, η Ντάλια, η Ζούμπι και η Αγγέλα προσπαθούν, με απίθανους τρόπους, να μην τις ανακαλύψει ο κακός, ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να βγει για ψώνια σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Μια συνδρομητική κάρτα video club θα τους οδηγήσει στην στενή παρακολούθησή του έξω από ένα video club, με απώτερο σκοπό να τους οδηγήσει στο σπίτι του. Ποιος είναι τελικά ο επίμονος αυτός διώκτης;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1/21

Το βράδυ θα βρει τους πέντε να ακολουθούν κατά πόδας τον κακό φτάνοντας έξω από το σπίτι του. ‘Ενας συνδυασμός θάρρους και θράσους θα τους οδηγήσει στο εσωτερικό της πολυκατοικίας όπου μοιραία θα κινδυνεύσουν. Η αρπαγή της Ζουμπουλίας θα τους τρομοκρατήσει και στην ανάγκη τους να τη σώσουν, θα καλέσουν έκτακτο συμβούλιο με όλους τους αγαπημένους αλλά έως τώρα αμέτοχους, στο κυνηγητό, συμπρωταγωνιστές τους.

 

 

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/1 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:15

ΚΑΙ

ΕΞΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:20