Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Στο παρα πέντε - περιλήψεις επ.16-17

Στο παρα πέντε - περιλήψεις επ.16-17

26 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΣΤΙΣ 21:20

5 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας κι από κει και μετά ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών ξεκινά γι’ αυτούς. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης, η Αγγέλα… ενώνονται σε μία παρέα, αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον και βάζουν στόχο την απονομή της δικαιοσύνης σε μία υπόθεση παλιά και σκοτεινή… Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 – ΤΕΤΑΡΤΗ 3/2/21

Δεδομένου του ότι η αφωνία της Ζουμπουλίας καλά κρατεί, η εξειδικευμένη πλέον χρήση της διεθνούς γλώσσας με τη συμμετοχή της Αμαλίας θα έχει ως αποτέλεσμα ένα και μοναδικό τηλεφώνημα στο σπίτι της Ντάλιας. Ο Αρχηγός καλεί το διώκτη της ομάδας για να του ανακοινώσει ότι τα ξέρει όλα κι ότι αναλαμβάνει ο ίδιος δράση. Η υπόλοιπη ομάδα, που έχει αυγατίσει, θα καταστρώσει ένα άκρως πρωτότυπο, αλλά θεωρητικά αποτελεσματικό σχέδιο διάσωσης της Ζουμπουλίας, το οποίο και θέτει σε εφαρμογή.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 – ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2/21

Η Κάντυ Κάντυ (Ντάλια), ο Νιλς Χόλγκερσον (Σπύρος), ο Τεν Τεν (Φώτης) και η Φρου Φρου (Αγγέλα) βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο της απελευθέρωσης της Κλάραμπελ (Ζουμπουλία) από τα δεσμά των αδελφών Ντάλτον (κακοί) στο Στρουμφοχωριό (νοσοκομείο). Μαζί τους, συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους, ο Μπαμπαστρούμφ (Θωμάς), ο Δρακουμέλ (Μαριλένα), ο Τομ (Σοφία), ο Τζέρυ (Θεοπούλα), η Μάγια Μέλισσα (Ρίτσα), το Μικρό μου Πόνυ (Αλέξης), ο Ντόναλντ( Αβραάμ) και η Νταίζη (Φρίντα).

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:20