Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


Στο παρα πέντε - περιλήψεις επ.23-26

Στο παρα πέντε - περιλήψεις επ.23-26

22 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

ΣΤΙΣ 21:20

 

5 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας κι από κει και μετά ένα ατέλειωτο κουβάρι περιπετειών ξεκινά γι’ αυτούς. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Σπύρος, ο Φώτης, η Αγγέλα… ενώνονται σε μία παρέα, αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον και βάζουν στόχο την απονομή της δικαιοσύνης σε μία υπόθεση παλιά και σκοτεινή… Μέσα από κινδύνους και ανατροπές θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια της υπόθεσης αλλά και τη δική τους, προσωπική αλήθεια.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου , Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος, Ειρήνη Κουμαριανού, Έφη Παπαθεοδώρου, Ζέτα Μακρυπούλια, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Πετρόπουλος, Γεράσιμος Μιχελής, Πατρίκιος Κωστής, Μελίνα Κυριακοπούλου, Ελένη Κρίτα.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 – ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3/21

Η διπλή δολοφονία στο σπίτι του Καστέλη είναι γεγονός. Γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Οι αρχές ανακοινώνουν το όνομα του βασικού υπόπτου που δυστυχώς είναι ένας από τους πέντε και ζητούν μέσω των ειδήσεων να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα. Οι κακοί παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις της αστυνομίας και καραδοκούν. Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος; Μια κατά λάθος προδοσία με αφελή κίνητρα θα τον αποκαλύψει. Θα καταφέρει να γλιτώσει;

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 – ΠΕΜΠΤΗ 4/3/21

Η σχέση του Σταυριανίδη με τη δολοφονία της Ελευθερίας αποκαλύπτεται περίτρανα στα μάτια των πέντε, επιβεβαιώνοντας τις τελευταίες λέξεις του δολοφονημένου υπουργού. Το κλειδί που είχαν βρει, θα ανοίξει τώρα ένα παλιό μπαούλο, γεμάτο με την κρυφή αλληλογραφία του υπουργού που θα ρίξει φως στο μυστήριο.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 – ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3/21

Η Ζουμπουλία, μετά από διάγνωση υπερκόπωσης, αναρρώνει… Οι πέντε πρέπει να περιμένουν για ένα μήνα. ‘Ετσι, τα σχέδια επίσκεψης στο σπίτι του Βενετόπουλου καθυστερούν επικίνδυνα. Τα βίαια όνειρα της Ντάλιας δεν σταματούν και οι προσπάθειές της να πείσει τους υπόλοιπους ότι κάτι σημαίνουν, πέφτουν στο κενό. Λόγω αναμονής των εξελίξεων, λοιπόν, ο έρωτας βρίσκει την ευκαιρία να τρυπώσει στο παρά πέντε …

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 – ΠΕΜΠΤΗ 11/3/21

Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, ο Φώτης κι η Αγγέλα φτάνουν στο χωριό και χωρίζονται σε ομάδες με σκοπό να βρουν το σπίτι του Βενετόπουλου. Ο Φώτης το ανακαλύπτει πρώτος και μαθαίνει την αλήθεια, εκτός απ’ το πιο σημαντικό. Ο Βενετόπουλος πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια του. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία και η Αγγέλα, υπό την απειλή όπλου, γίνονται όμηροι στον καβγά δύο αδελφών για τα κληρονομικά. Ο Σπύρος θα φτάσει τελευταίος και καταϊδρωμένος. Κάπου εκεί κάνουν την εμφάνισή τους και οι κακοί. Το τέλος του πρώτου κύκλου έρχεται και αναμένεται ανατρεπτικό σε μία Ελλάδα που κυβερνούν κυριολεκτικά οι κακοί.

 

 

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:20