Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Στοργή - επ.09

Στοργή - επ.09

9 Νοεμβρίου 2022

KAΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:00

 

 

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.

Στη σειρά «ΣτΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου που υποδύεται τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι. Μια δυναμική και δυνατή γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην κατανόηση και την επίλυση του βαθύτερου και ίσως διαχρονικότερου, κοινωνικού προβλήματος: της βίας. Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας - ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας.

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα).

Την ομάδα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου που διευθύνει η Γιατρός, στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 – ΔΕΥΤΕΡΑ 21/11

 

«Μητέρα»

Όταν ο πατέρας του Σάκη σκοτώνει τη μητέρα του μπροστά στα έντρομα μάτια του, εκείνος, ένα ορφανό πια παιδί, καταλήγει στο σπίτι της μητριάς του. Εκεί όμως θα μεγαλώσει σε ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον, αφού η μητριά του βρίσκει ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή της. Παράλληλα, η Αλίκη εξιστορεί τον ρόλο που έπαιξε στο ατύχημα της γιαγιάς της, που οδήγησε τη μητέρα της στη φυλακή. Στο μεταξύ, ο Δαμιανός αμφιταλαντεύεται για το εάν θα ακολουθήσει τη γυναίκα του στη Βοστώνη, όπου ετοιμάζεται να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους.