Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022


Survivor - Όλα για το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor - Όλα για το έπαθλο επικοινωνίας

12 Απριλίου 2022

Με τον Γιώργο Λιανό

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

 

Λίγες ώρες μετά το τέλος του δεύτερου Συμβουλίου Υποψηφιοτήτων, η Βρισηίδα Ανδριώτου θεωρεί πως η ομάδα της δεν ψήφισε σωστά ώστε να πετύχει το σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το SURVIVOR. Συνυποψήφιοι μαζί του βρίσκονται ο Νίκος Αντωνόπουλος, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Νίκος Γιάννης.                                                                                                

Στον αγώνα επικοινωνίας της εβδομάδας, μια άκρως συγκινητική έκπληξη περιμένει τους 18 παίκτες. Ένα κοινό έπαθλο που θα τους φέρει κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, που τόσο τους έχουν λείψει. Στο άκουσμά του οι περισσότεροι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και λυγίζουν.  Και οι 18 τα δίνουν όλα και παλεύουν με όλο τους το «είναι»!

Τον αγώνα επισκιάζει ο νέος τραυματισμός του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο κεφάλι, που έχει ως συνέπεια, ο make-up artist να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι στιγμές που θα ζήσουν οι νικητές, έπειτα από τόσες ημέρες στο SURVIVOR, θα είναι μοναδικές. Ποια ομάδα θα καταφέρει να απολαύσει αυτό το τόσο σημαντικό έπαθλο;