Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Τα Battles του «THE VOICE OF GREECE» ξεκινούν απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ

Τα Battles του «THE VOICE OF GREECE»  ξεκινούν απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ

13 Νοεμβρίου 2018

Οι blind auditions ολοκληρώθηκαν και οι ομάδες κλείδωσαν. Κάθε ομάδα αποτελείται από 38  παίκτες. Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης  Ρουβάς είναι έτοιμοι απόψε (Τρίτη 13/11) στις 21:15 να τους ακούσουν και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση μόνο με τους μισούς.

Στα battles, οι coaches φτιάχνουν 19 ζευγάρια με τους παίκτες της ομάδας τους και σε κάθε  ζευγάρι αναθέτουν ένα τραγούδι, το οποίο ερμηνεύουν σαν ντουέτο. Σε αυτή τη μουσική μονομαχία μόνο ένας παίκτης θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει στο  σόου.

Οι μουσικές μονομαχίες στα Battles θα αναδείξουν τις καλύτερες φωνές που θα προχωρήσουν  στην επόμενη φάση. Οι coaches θα έχουν τη δυνατότητα να «κλέψουν» δύο παίκτες ο καθένας  από τις αντίπαλες ομάδες  και να τους  εντάξουν στη δική τους.

O παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι μαζί τους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες θα υποδέχεται τους παίκτες που κερδίζουν με τις οικογένειές τους στα παρασκήνια. Στόχος όλων η κορυφή, που οδηγεί στην υπογραφή ενός  δισκογραφικού  συμβολαίου.  Παράλληλα όμως, τον μεγάλο  νικητή θα περιμένει και ένα αυτοκίνητο.

Η αγωνία κορυφώνεται και η μάχη αναμένεται σκληρή και ενδιαφέρουσα! Ραντεβού απόψε στις 21:15 για τα πρώτα #battles του #thevoicegr!  

 

#TheVoiceGR

FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/

TW   https://twitter.com/TheVoiceofGreece/

IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

Ιστοσελίδα: http://thevoice.skai.gr/