Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024


The Voice of Greece - Σάββατο - Κυριακή 04-05/12/2021

The Voice of Greece - Σάββατο - Κυριακή 04-05/12/2021

3 Δεκεμβρίου 2021

THE VOICE OF GREECE

Με τον Γιώργο Λιανό

Ολοκληρώνονται τα Battles!

 

Με δύο ακόμα επεισόδια ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 4/12-5/12 η φάση των Battles φέρνοντάς μας, μία ανάσα πριν από τα live των Cross Battles.

Οι coaches έχουν οργανώσει τους τραγουδιστές τους σε ζευγάρια και μία τριάδα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμηνεύει το τραγούδι που του έχει ανατεθεί σε ντουέτο. Στο τέλος της εμφάνισης μόνο ένας από τους δύο ή από τους τρεις προκρίνεται στην επόμενη φάση εκτός κι αν κάποιος άλλος coach κάνει χρήση του steal. 

Σε αυτή τη φάση, οι coaches έχουν την πολύτιμη βοήθεια τεσσάρων ξεχωριστών καλλιτεχνών. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός υποδέχεται την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης θα έχει στο πλευρό του τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Μαντώ ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα έχει στο πλάι του την Μελίνα Ασλανίδου. Η σύμπραξη coaches και guest coaches δε σταματά εκεί αφού ντουέτα - έκπληξη μας περιμένουν στη σκηνή του The Voice of Greece.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε επί σκηνής τις μοναδικές συνεργασίες τριών από τους coaches με τους guest coaches.

Το Σάββατο η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται με τη Μαντώ σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με άρωμα… γυναίκας αφού ερμηνεύουν τα τραγούδια: «A natural woman», «I ‘m every woman», «Dangerous Woman».

Ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται τη σκηνή με τον Γιώργο Λιανό σε ένα ιδιαίτερο, κεφάτο και… πολυσυλλεκτικό performance που περιλαμβάνει τα τραγούδια: «Τα τραγούδια μου τ’ αμερικάνικα», «Τσάμικο», «10000 watt», «Κάγκελα παντού», «Ο λάκκος με τα αστεία»!

Την Κυριακή ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα σε μία καυτή σύμπραξη επί σκηνής ερμηνεύουν τα τραγούδια: «Τελικά», «Μπορεί», «Μαζί σου», «Καραμέλα», «Πόσο», «Fuego», «Σε χρειάζομαι», «Αεράκι».

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μοιράζεται τη χαρά όσων κερδίζουν την πρόκριση από τα παρασκήνια!

Οι πιο συναρπαστικές στιγμές έρχονται στο The Voice of Greece!

 

#TheVoiceGR 

FB    https://www.facebook.com/TheVoiceofGreece/

TW   https://twitter.com/TheVoiceofGreece/

IN    https://www.instagram.com/TheVoiceofGreece/

 

 

The Voice of Greece

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:10 στο ΣΙΓΜΑ