Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Velvet - Περιλήψεις επ.01-05

Velvet - Περιλήψεις επ.01-05

13 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ

 

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της, ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα, που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 – ΔΕΥΤΕΡΑ 13/1/2020

Έτος 1958. Όπως κάθε χρόνο, ο ισπανικός οίκος μόδας Galerias Velvet παρουσιάζει τη νέα του κολεξιόν. Το γεγονός αυτό συμπίπτει με την επιστροφή του γιου του ιδιοκτήτη από το Λονδίνο, που θα ξυπνήσει καταπιεσμένα συναισθήματα κι εντάσεις.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2  - ΤΡΙΤΗ 14/1/2020

Ενώ η Άνα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραυματισμό της, ο Αλμπέρτο έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες του θανάτου του πατέρα του:  μια κληρονομιά που πρέπει να μοιραστεί αλλά και καλά κρυμμένα μυστικά που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3  - ΤΕΤΑΡΤΗ 15/1/2020

Ο Αλμπέρτο ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του πατέρα του:  ο οίκος μόδας είναι στα όρια της χρεοκοπίας.  Κι ενώ ένας οικογενειακός φίλος του προτείνει μια περίεργη συμφωνία, η Άνα καλείται να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 – ΠΕΜΠΤΗ 16/1/2020

Ο Αλμπέρτο δέχεται την πρόταση του Χεράρδο να παντρευτεί την κόρη του, την Κριστίνα.   Στην πραγματικότητα όμως, σκοπός του είναι να διαλύσει τον αρραβώνα όταν η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης βελτιωθεί και να ξανακερδίσει την Άνα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/1/2010

Η Γκλόρια ψάχνει τρόπο να αποδείξει πως ο Αλμπέρτο και η Άνα έχουν σχέση, με απώτερο σκοπό να αποκτήσει τον έλεγχο του οίκου μόδας.  Στο μεταξύ ο Αλμπέρτο προσπαθεί να εξασφαλίσει τη συνεργασία του διάσημου σχεδιαστή Ραούλ ντε λα Ρίβα.