Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Velvet - Περιλήψεις επ.11-15

Velvet - Περιλήψεις επ.11-15

24 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

 

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

 

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της, ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα, που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

 

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 – ΔΕΥΤΕΡΑ 27/1/2020

Η Άνα αποφασίζει να ξανακερδίσει τον Αλμπέρτο με κάθε πιθανό κόστος.  Την ίδια στιγμή, η Κλάρα δέχεται μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ενώ ο Χεράρδο μαθαίνει ότι ο Αλμπέρτο απατά την κόρη του και αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12  - ΤΡΙΤΗ 28/1/2020

Ο Δον Εμίλιο, υπεύθυνος πωλήσεων στην εταιρεία αρρωστά ξαφνικά πολύ σοβαρά. Η Κλάρα θέλει να κάνει καριέρα σαν μοντέλο, τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδιάζει.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 - ΤΕΤΑΡΤΗ 29/1/2020

Η Κλάρα αποφασίζει να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου αλλά συναντά εμπόδια στα σχέδιά της.  Στο μεταξύ, ενώ ο οίκος μόδας δέχεται απρόσμενη βοήθεια, η Κριστίνα αρχίζει να προβληματίζεται για το παρελθόν του Αλμπέρτο και ζητά απαντήσεις.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 – ΠΕΜΠΤΗ 30/1/2020

Οι χειρότεροι φόβοι της Κριστίνα φαίνεται να επιβεβαιώνονται.  Την ίδια στιγμή η Κλάρα περιμένει από τον Ματέο να τη συνοδεύσει στο γάμο της χρονιάς, ενώ η Λουίσα έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της πιο κρίσιμης απόφασης της ζωής της.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/1/2010

Φινάλε 1ου κύκλου.  Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Κριστίνα δοκιμάζει το νυφικό που έφτιαξε η Άνα μέσα σε ένα βράδυ.  Ο Αλμπέρτο λαμβάνει ένα μυστηριώδες γράμμα, ενώ ο Εμίλιο αναμένει την Ισαμπέλ, τη γυναίκα που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.