Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020


Velvet - Περιλήψεις επ.16-20

Velvet - Περιλήψεις επ.16-20

31 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

 

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

 

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της,  ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον  Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα,  που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα  βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα  αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που  θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου  οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε  στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 (Α’ κύκλος) - ΔΕΥΤΕΡΑ 3/2/2020

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Αλμπέρτο, ο οποίος επιστρέφει από το γαμήλιο ταξίδι του  με την Κριστίνα με την ψευδαίσθηση ότι θα αναλάβει ξανά τα ηνία του οίκου μόδας. Την ίδια  στιγμή, η Ανα προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 1) - ΤΡΙΤΗ 4/2/2020

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Αλμπέρτο, ο οποίος επιστρέφει από το γαμήλιο ταξίδι του  με την Κριστίνα με την ψευδαίσθηση ότι θα αναλάβει ξανά τα ηνία του οίκου μόδας. Την ίδια  στιγμή, η Ανα προσπαθεί να κάνει μια καινούρια αρχή.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 2) - ΤΕΤΑΡΤΗ 5/2/2020

Ο Αλμπέρτο ζητά από τις μοδίστρες να σχεδιάσουν στολές για το προσωπικό μιας αεροπορικής  εταιρείας. Η μόνη που διαφωνεί με την πρωτοβουλία του είναι η Ανα, η οποία θέλει να κρατηθεί  μακριά του, ιδίως τώρα που ο έρωτας της χτυπά την πόρτα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 3) – ΠΕΜΠΤΗ 6/2/2020

Αλλαγές πραγματοποιούνται στον οίκο μόδας, με την Ανα να αναλαμβάνει το σχεδιασμό στολών  για την αεροπορική εταιρεία Airsa. Στο μεταξύ, η σχέση του Ματέο με την Κλάρα περνά νέα κρίση, όταν η νεαρή γραμματέας ανακαλύπτει ένα ακόμη ψέμα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 4) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/2/2010

Ο Αλμπέρτο δέχεται μεγάλο πλήγμα, όταν μαθαίνει ότι ο Κάρλος είναι ο νέος αγαπημένος της   Ανα. Την ίδια στιγμή, η πιθανότητα εγκυμοσύνης προκαλεί μεγάλη χαρά στην Κριστίνα, ενώ ο Ραούλ ντε λα Ρίβα επιστρέφει για να καθαρίσει το όνομά του.