Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024


Velvet - Περιλήψεις επ.26-30

Velvet - Περιλήψεις επ.26-30

14 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της,  ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον  Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα,  που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα  βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα  αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που  θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου  οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε  στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 10) - ΔΕΥΤΕΡΑ 17/2/2020

Η Κριστίνα ανακαλύπτει ότι ο Αλμπέρτο την απατά. Ταυτόχρονα ο Αλμπέρτο ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό που αφορά τον ίδιο. Η Δόνα Μπλάνκα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 11) - ΤΡΙΤΗ 18/2/2020

Ο Αλμπέρτο έρχεται αντιμέτωπος με το ξέσπασμα της Κριστίνα, η οποία γνωρίζει πλέον τα πάντα,  αλλά και με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ισαμπέλ. Την ίδια στιγμή, η Ανα σκέφτεται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον Κάρλος.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 12) - ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2/2020

Έφτασε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι ενώ κάποιοι στον Velvet απολαμβάνουν τον έρωτα,  κάποιοι άλλοι δεν έχουν την ίδια τύχη. Στο μεταξύ, ο Αλμπέρτο είναι αποφασισμένος για τα  πάντα, προκειμένου να μη χάσει τη μητέρα του για άλλη μια φορά.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 13) – ΠΕΜΠΤΗ 20/2/2020

Ενώ η Ισαμπέλ προσπαθεί να κρύψει από τον Αλμπέρτο πως η στιγμή του αποχωρισμού  πλησιάζει, εκείνος απολαμβάνει στο έπακρο τις μέρες που περνά μαζί της. Στο μεταξύ, η επιμονή του Κάρλος να τα ξαναβρεί με την Ανα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (Β’ κύκλος, επεισόδιο 14) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/2/2010

Η φυγή της Ισαμπέλ στεναχωρεί πολύ τον Αλμπέρτο. Η Ρίτα και ο Πέδρο αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις καθώς η ημέρα του γάμου τους πλησιάζει.