Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Velvet - Περιλήψεις επ.31-35

Velvet - Περιλήψεις επ.31-35

21 Φεβρουαρίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

KAΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:15

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της,  ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον  Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα,  που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα  βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα  αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που  θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου  οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε  στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 1) - ΔΕΥΤΕΡΑ 24/2/2020

Ο Αλμπέρτο και η Ανα εκφράζουν τον έρωτά τους και, τώρα που η Κριστίνα έχει φύγει,  επενδύουν στη σχέση τους περισσότερο από ποτέ. Η Κλάρα κι ο Ματέο περνούν επίσης μια καλή  περίοδο ενώ η Ρίτα κι ο Πέδρο μαθαίνουν κάποια απροσδόκητα νέα.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 2) - ΤΡΙΤΗ 25/2/2020

Μετά τα νέα για την εγκυμοσύνη της Κριστίνα, η Ανα κι ο Αλμπέρτο έχουν πολλά να σκεφτούν.  Είχαν αποφασίσει ότι θα παλέψουν για τη σχέση τους αλλά τα πάντα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Στο μεταξύ, η Ρίτα κι ο Πέδρο ανακαλύπτουν κάτι τρομερό.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 3) - ΤΕΤΑΡΤΗ 26/2/2020

Η ημέρα των γενεθλίων της Ανα φαίνεται ότι θα είναι θαυμάσια. Ο Αλμπέρτο ετοιμάζει μια μεγάλη   έκπληξη ενώ η είδηση για τη συνεργασία του Φίλιπ Ράι με τον οίκο Velvet είναι στις εφημερίδες. Όμως, η ημέρα της Ανα θα γίνει πολύ περίπλοκη...

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 4) – ΠΕΜΠΤΗ 27/2/2020

Η Ανα και ο Αλμπέρτο πρέπει να αντιμετωπίσουν μια ακόμη αναποδιά. Ο Ραούλ ντε λα Ρίβα  δυσκολεύεται να δεχτεί ότι οι δύο τους έχουν σχέση και είναι πρόθυμος να κάνει κάτι που θα μπορούσε να διακινδυνεύσει ακόμα και την κολεξιόν του.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 (Γ’ κύκλος, επεισόδιο 5) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/2/2010

Η κολεξιόν είναι προτεραιότητα και ο Αλμπέρτο πρέπει να βρει χρήματα για την παρουσίαση. Η  Ανα δουλεύει με τον Ραούλ και προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση τους ενώ με τον Αλμπέρτο είναι καλύτερα τώρα που η Κριστίνα μπορεί να ακυρώσει το γάμο.