Τρίτη, 16 Απριλίου 2024


Velvet - Περιλήψεις επ.46Α-48Α

Velvet - Περιλήψεις επ.46Α-48Α

13 Μαρτίου 2020

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ,

ΑΙΣΘΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ…

 

ΣΕ ΝΕΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:00

 

Μαδρίτη 1950. Η μικρή Άννα χάνει τη μητέρα της και την κηδεμονία της αναλαμβάνει ο θείος της,  ο  οποίος εργάζεται σε έναν μεγάλο οίκο μόδας, την Γκαλερί VELVET. Εκεί η Άννα γνωρίζει τον  Αλμπέρτο, τον γιό του ιδιοκτήτη του οίκου μόδας. Ο Αλμπέρτο ερωτεύεται παράφορα την Άννα,  που πλέον εργάζεται για την εταιρία ως μοδίστρα. Το φλογερό τους πάθος και η αγάπη τους θα  βρεθούν αντιμέτωπα με τις προκαταλήψεις της εποχής. Ο κοινωνικός περίγυρος εκείνου θα  αντιδράσει στο πρωτάκουστο γεγονός για την εποχή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί. Οι δύο νέοι θα ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που  θα βρεθούν στο δρόμο τους. Μέσα από τις δυσκολίες η αγάπη τους θα δυναμώνει, η απειλή, όμως, να γκρεμιστεί η αυτοκρατορία της μόδας θα στοιχειώσει τη ζωή τους…

Η σειρά «VELVET», των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς «Grand Hotel», είναι μια ισπανική σειρά εποχής, που αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή στην prêt-à-porter, όπου  οι μεγάλοι σχεδιαστές άρχισαν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Πρόκειται για μια από τις ακριβές και δημοφιλέστερες παραγωγές που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ισπανία, η οποία καθήλωσε  στις οθόνες τους σχεδόν 5.000.000 τηλεθεατές.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 Α&Β (Δ’ κύκλος, επεισόδιο 1) - ΔΕΥΤΕΡΑ 16/3/2020 & ΤΡΙΤΗ 17/3/2020

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Αλμπέρτο και η Ανα είναι πια η μεγαλύτερη  σχεδιάστρια στην Ευρώπη, αποφασισμένη να φέρει την επανάσταση στον οίκο Velvet. 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47 Α&Β (Δ’ κύκλος, επεισόδιο 2) – ΤΕΤΑΡΤΗ 18/3/20 & ΠΕΜΠΤΗ 19/3/20

Ο Εντζο Καφιέρο προτίθεται να στηρίξει το νέο εγχείρημα της Ανα υπό έναν όρο. Την ίδια ώρα,  μια μυστηριώδης γυναίκα επισκέπτεται τον οίκο ενώ ο Ενρίκε, η Πατρίθια κι ο Ραούλ ντε λα Ρίβα είναι υπεύθυνοι για τη νέα ανδρική σειρά. 

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48 Α (Δ’ κύκλος, επεισόδιο 3 – Α’ Μέρος) – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3/2020

Η Κριστίνα συγκλονίζεται με τις αποκαλύψεις της Αντέλ για τον Αλμπέρτο αλλά αποφασίζει να μην  πει τίποτα στην Ανα για να ερευνήσει περισσότερο το θέμα. Στο μεταξύ, η Ρίτα κρατάει μυστικό  το θέμα της υγεία της από τον Πέδρο.