Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021


VOICE OF GREECE - Ο Μεγάλος Τελικός

VOICE OF GREECE - Ο Μεγάλος Τελικός

12 Φεβρουαρίου 2021

Ο μεγάλος τελικός του THE VOICE OF GREECE σε απευθείας μετάδοση ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ.

Εννέα διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας θα τα καταφέρει. Η μοναδική Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί τα ταλέντα στη σκηνή του The Voice of Greece.

Οι τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς μοιράζονται την ίδια προσδοκία να δουν έναν διαγωνιζόμενο από τη δική τους ομάδα να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής της χρονιάς. 

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον μεγάλο τελικό θα δούμε τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίζονται από το team του Πάνου Μουζουράκη. Από την  ομάδα της Έλενας Παπαρίζου θα παρακολουθήσουμε τους: Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή. Από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίζονται η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές καθώς θα δούμε τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή σε ντουέτα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Στο Social Media Room του The Voice of Greece θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice of Greece;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ.