Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ 21-25.09.2020

Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ 21-25.09.2020

21 Σεπτεμβρίου 2020

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ

 

Μία νόστιμη, λαχταριστή και απολαυστική εβδομάδα μάς υπόσχεται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από Δευτέρα 21 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου. Κάθε μέρα στις 14:00 στο ΣΙΓΜΑ είναι Ώρα για Φαγητό και μπαίνουμε στην κουζίνα της Αργυρώς να το μαγειρέψουμε παρέα.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου – Εύκολα και Υγιεινά

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα πιάτο, μαμαδίστικο και απόλυτα διαχρονικό. Η Αργυρώ ετοιμάζει μελιτζάνες ιμάμ με πλούσια γέμιση λαχανικών και με πολύ υγιεινό τρόπο μαγειρέματος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, υποδέχεται στην κουζίνα της τη διατροφολόγο Άννα Παπαγεωργίου και ετοιμάζουν μαζί ένα απολαυστικό μπολ με βρώμη, φρούτα, ξηρούς καρπούς και super foods υλικά που θα καταφέρουν να μας αλλάξουν τις μέχρι τώρα πρωινές μας συνήθειες. Για το τέλος, ανακαλύπτουμε πως να ετοιμάσουμε "αθώα" μάφινς με τη μεσογειακή γεύση της ελιάς και του φρέσκου πορτοκαλιού.

 

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου – Μαγειρικό Σχολείο

Μια εκπομπή γεμάτη από ολόφρεσκα αβγά. Η Αργυρώ παίρνει θέση μπροστά από τον πάγκο της και με απλά βήματα, μας αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα πετυχημένο αβγό ποσέ που θα το συνδυάσει με ένα απολαυστικό αβοκάντο τοστ, ενώ τα κρεμένια σκραμπλ που όλοι αγαπάμε, πλέον θα μάθουμε να τα ετοιμάζουμε μόνοι μας και χωρίς το παραμικρό λάθος. Τα τελευταία αβγά που έχουν απομείνει στο καλάθι της, είναι αποφασισμένη να τα κάνει μια λαχταριστή ομελέτα με άρωμα ναξιώτικο και τυριά που λιώνουν.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου – Γλυκά και Αλμυρά

Η σημερινή μέρα τα έχει όλα! Αλμυρούς πειρασμούς και γλυκές αμαρτίες διά χειρός… Αργυρώς! Έτσι, λοιπόν, θα πάρουμε μια γεύση από ένα απολαυστικό και ζουμερό cheeseburger που θα ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα με χορταστικά μοσχαρίσια μπιφτέκια και η συνέχεια… έρχεται γεμάτη από σιρόπι και μυρωδάτη καραμέλα γάλακτος. Για το τέλος, η πιο αφράτη γιαουρτόπιτα και το πιο πλούσια σουφλέ σοκολάτας με καραμελένια κρέμα.

 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου – Μαγειρεύουμε Παρέα

Η Αργυρώ ανοίγει την κουζίνα της και υποδέχεται τον Άρη Πετρόπουλο. Μαζί τους θα ανακαλύψουμε ένα υλικό ίσως και όχι τόσο διαδεδομένο, μα ιδιαίτερα νόστιμο, τις φύτρες. Είναι ιδανικές για να ενισχύσουν τη γεύση στα πιάτα σας με αρώματα μοναδικά. Παρέα στην κουζίνα θα ετοιμάσουν μια ντοματόσουπα γκασπάτσο με φρέσκο τυρί κρέμα. Η Αργυρώ για τη δεύτερη συνταγή της μας δείχνει τον τρόπο για εύκολες, απολαυστικές μπρουσκέτες με μπλε τυρί Δανίας και για το τέλος, ετοιμάζει ένα χορταστικό στέικ σάντουιτς με ζουμερή μπριζόλα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου – Νόστιμα και Λαχταριστά

Μια πλούσια και χορταστική Παρασκευή ξεκινάει με ιδέες που θα μας λύσουν τα χέρια για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο από γευστικές απολαύσεις που δεν θέλουν πολύ χρόνο. Ετοιμάζουμε ζουμερό ρολό κιμά με γέμιση τυριών και αλλαντικών που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, μια λαχταριστή κοτόπιτα της τεμπέλας και μια πιπερόπιτα με ό,τι μας έχει περισσέψει. Οι γεύσεις τους θα μας ανταμείψουν και κανείς δεν θα καταλάβει ότι ξοδέψαμε ελάχιστο χρόνο για την παρασκευή τους.

 

Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ

Δευτέρα με Παρασκευή στις 14:00 στο ΣΙΓΜΑ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:

https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/ora-gia-fagito/sezon-2020-2021