Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Άλλα λόγια θκειε παπά (2019)

Ανακοίνωση Τηλεόρασης Σίγμα για την σειρά "Άλλα λόγια θκειέ παπά"

Ανακοίνωση Τηλεόρασης Σίγμα για την σειρά "Άλλα λόγια θκειέ παπά"

20 Νοεμβρίου 2019

Σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΚΕΙΕ ΠΑΠΑ» επιθυμούμε να θέσουμε σε γνώση των τηλεθεατών τα κάτωθι:

 

  1. Στις 18/11/19 έχει γνωστοποιηθεί  στο ΣΙΓΜΑ η διακοπή της παραγωγής της σειράς από την εταιρεία παραγωγής  KOUMIDES PRODUCTIONS LTD παρά την επιθυμία του ΣIΓΜΑ να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ομαλά η σειρά σε ένα αμοιβαίως συμφωνημένο αριθμό επεισοδίων.
  1. Με βάση τις συμβατικές υποχρεώσεις και μετά από διακανονισμό με την εταιρεία παραγωγής το ΣΙΓΜΑ προχωρά στην πληρωμή των τιμολογίων που του έχουν αποσταλεί με μικρή καθυστέρηση που είναι συνήθης πρακτική στην τηλεοπτική αγορά.
  1. Σε κάθε περίπτωση το ΣΙΓΜΑ θα εξοφλήσει την εταιρεία παραγωγής για το σύνολο των επεισοδίων που έχουν παραδοθεί.
  1. Τυχόν εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις του ΣΙΓΜΑ σε σχέση με την εν λόγω τηλεοπτική σειρά  υπάρχουν αποκλειστικά και μόνον προς την εταιρεία παραγωγής και όχι προς οποιοδήποτε τρίτο.
  1. Επιθυμούμε να διευκρινίσουμε ότι το ΣΙΓΜΑ στήριξε την παραγωγή της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς παρά το γεγονός ότι δεν επιτεύχθη ο προβλεπόμενος συμβατικός στόχος τηλεθέασης.

 

Τον παρόν αποστέλεται προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς  αποφυγή παρερμηνειών που δυνατόν να θίξουν με οποιοδήποτε τρόπο το ΣΙΓΜΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back