Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
Εφτά ουρανοί (2012-15)

7 Ουρανοί Γ' επ.200 Τελευταίο

Στο τελευταίο επεισόδιο οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους και οι αποφάσεις τους θα είναι καταλυτικές ενώ η ζωή θα παίξει κι αυτή το δικό της παιχνίδι.

Ο Χάρης είναι έτοιμος για αναχώρηση και η Φάνη έρχεται να τον αποχαιρετήσει.

Με την Μαριάννα ανένδοτη για την απόφαση της για την εγκυμοσύνη ο Πανίκος παίρνει οριστικές αποφάσεις για τη σχέση του.

Η Νεφέλη είναι σε άσχημη κατάσταση μετά τα όσα έγιναν με τον Στέφανο και αναμένει τις εξελίξεις που θα ανατρέψουν τη ζωή της.

Ένα μέλος της οικογένειας του Στέφανου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Αρίστο, ενώ εκείνος είναι έτοιμος να φύγει για το εξωτερικό πιστεύοντας πως έχει πετύχει να εξασφαλίσει τη συνεργασία της αστυνομίας.

Την ίδια στιγμή η Αναστασία πιστεύοντας πως ήρθε η ώρα να φύγει από τη ζωή μαζεύει τα παιδιά της γύρω της.

Θα βρει ο κάθε ένας από τους ήρωες τον δρόμο του; Θα φύγει από την Κύπρο ο Χάρης και αν ναι θα αντέξει η σχέση του με τη Φάνη την απόσταση; Θα καταφέρει η Ρεβέκκα να ξεφύγει από την εξάρτηση στα ναρκωτικά; Ποια θα είναι η κατάληξη για τη σχέση της Σοφίας, με τον Πανίκο και πως θα χειριστεί η Μαριάννα τελικά την εγκυμωσύνη της; Θα πετύχει ο Αρίστος τα σχέδια του και ποιο θα είναι το τίμημα, ενώ θα καταφέρει να βρει η Νεφέλη την τελική λύτρωση; Και τέλος πως η εξέλιξη της υγείας της Αναστασίας θα επηρεάσει την οικογένεια Μορφίτη;