Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
Θέκλα, Μιλάμε ανοικτά (2018-19)

ΘΕΚΛΑ...μιλάμε ανοιχτά ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 9:30

ΘΕΚΛΑ...μιλάμε ανοιχτά ΠΡΕΜΙΕΡΑ Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 9:30

10 Αυγούστου 2018

Η Θέκλα Πετρίδου και ο Πέτρος Αθανασίου μιλούν ανοιχτά με τους τηλεθεατές από τον Μάρτιο του 2018. Με μια ανατρεπτική δομή, μια ρεαλιστική εκπομπή που δεν είναι ριάλιτι, όπου τα θέματα τα επιλέγουν οι ίδιοι οι τηλεθεατές μέσω των επιστολών τους. Οι επιστολές παρουσιάζονται ανώνυμα και μέσα από την συζήτηση με τον κόσμο αλλά και τους καλεσμένους της εκπομπής, λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη ψυχική υγεία, την σωματική υγεία, την κοινωνία, τα παιδιά, τους γάμους, την οικογένεια, τον έρωτα και γενικά την ζωή.

«Μια εκπομπή που έλειπε από την κυπριακή τηλεόραση» είναι η πιο συχνή περιγραφή της εκπομπής από τους τηλεθεατές. Η πτυχιούχος ψυχολόγος και συγγραφέας Θέκλα Πετρίδου, έκλεισε το γραφείο της και ήρθε να μοιράζεται καθημερινά τις γνώσεις της, την οπτική, τις απόψεις, τις ιδέες και την πείρα της με όλους τους τηλεθεατές. Μετά από 20 χρόνια εργασίας ως ιδιώτης ψυχολόγος έχει δει κι έχει ακούσει πολλά και ακούει ακόμη περισσότερα μέσα από την επικοινωνία της μαζί σας. Με την αυθεντικότητα, την αμεσότητα και το χιούμορ που την διακρίνει μέσα σε έξι μήνες έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια και τις καρδιές των τηλεθεατών. Με μια ρεαλιστική αλλά ταυτόχρονα αισιόδοξη ματιά των πραγμάτων.

Μαζί της ο Πέτρος Αθανασίου, που με την χαρακτηριστική του φωνή και παρουσία έχει αγαπηθεί εξίσου από το τηλεοπτικό κοινό.

 

Ελάτε μαζί μας, να μιλήσουμε για όλα ανοιχτά για μια δεύτερη σεζόν!

Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 9:30

και καθημερινά την ίδια ώρα

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Next Back