Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024


Άγρια γη - επ. 31-35

Άγρια γη - επ. 31-35

19 Οκτωβρίου 2022

Δραματική καθημερινή σειρά

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19:00

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 31-35

 

Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

 

Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31- ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10

Η Μυρτώ δεν προλαβαίνει να δει την Όλγα στην τηλεόραση και δείχνει να χαίρεται με την φροντίδα του Στέφανου. Ο Μιχάλης, αναστατωμένος, ζητάει εξηγήσεις από τον Άρη για το φιλί του με την Όλγα. Εκείνος αρνείται να το συζητήσει και λέει ότι αυτή θα τον βοηθήσει απασχολώντας τον Γιώργο και να μπορέσει εκείνος να μπει σπίτι του. Ο Γιώργος επισκέπτεται την Όλγα και εκείνη προσπαθεί να τον σαγηνεύσει για να τον καθυστερήσει. Εν τω μεταξύ, ο Άρης βάζει ένα στικάκι με κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή του Γιώργου, αλλά μια γειτόνισσα τον βλέπει και καλεί την αστυνομία. Ο Άρης καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δει ο Λουκάς και ο συνάδελφός του και αφήνει επίτηδες το στικάκι στον υπολογιστή για να το βρουν. Ο Λουκάς καλεί τον Γιώργο στο τμήμα και τον ενημερώνει. Ο Γιώργος υποψιάζεται κατευθείαν την Όλγα, αλλά ο Λουκάς του εξηγεί πως χρειάζεται αποδείξεις. Μετά από αυτή τη δύσκολη μέρα, ο Λουκάς περνάει χρόνο με τη Ρόζα και οι δυο τους καταλήγουν να φιληθούν. Η Ρένα αποκαλύπτει στον Γιώργο πως η Όλγα την εκβίασε να χωρίσει με τον Αντώνη, έχοντας στα χέρια της ένα έγγραφο που μπορεί να τον στείλει στη φυλακή. Ο Λουκάς επισκέπτεται ένα μυστήριο πρόσωπο μ’ έναν φάκελο και ρωτάει αν έχει τα χρήματα. Η Όλγα είναι ανήσυχη για την κατάληξη της διάρρηξης στο σπίτι του Γιώργου και καθώς φιλάει τον Άρη, ο Στέφανος τους βλέπει.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32 – ΤΡΙΤΗ 1/11

O Στέφανος βλέπει τον Άρη και την Όλγα να φιλιούνται και το λέει στην Ελπίδα. Ο Άρης προσπαθεί να αποκρούσει τις ερωτικές «επιθέσεις» της Όλγας, με τρόπο που να μην κινήσει υποψίες εναντίον του. Ο Αντώνης βάζει μπροστά το διαζύγιο με την Όλγα, αποφασισμένος να προχωρήσει τη σχέση του με τη Ρένα. Ο Γιώργος κατηγορεί ευθέως την Όλγα για τη δολιοφθορά στο γραφείο του. Ο Αλέξης αναγκάζεται να ομολογήσει στη μητέρα του την αλήθεια για τον θάνατο του Αντωνάτου, χωρίς ωστόσο να της πει για τον εκβιασμό του Στέφανου. Ο Θωμάς σοκάρεται από την αποκάλυψη πως το παιδί που είχαν υιοθετήσει με τη γυναίκα του, είναι στην πραγματικότητα ο μικρός Λεωνίδας Γαλάνης, ενώ η Αθηνά του ζητάει να μην το μάθει ο Στέφανος, γιατί θα κινδυνέψει από την Όλγα. Ο Μάνος δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της Άννας. Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μυρτώ στο ίδρυμα και καταλαβαίνει πως δεν θυμάται ούτε το όνομά της.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 – ΤΕΤΑΡΤΗ 2/11

Ο Μιχάλης γεμίζει ενοχές μετά από τη συνάντησή του με τη Μυρτώ. Η ερωτική πίεση της Όλγας προς τον Άρη, τον ωθεί να στήσει, με τη βοήθεια του Μιχάλη, ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του. Αυτό όμως θα έχει βαρύ τίμημα, αφού η Ελπίδα πληγώνεται και τον διαγράφει απ’ τη ζωή της. Απ’ την άλλη, ο Αντώνης αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρένα. Αυτό πυροδοτεί την οργή της Όλγας, που ανησυχεί πως ένας γάμος θα δώσει το δικαίωμα στη Ρένα να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας. Την ίδια στιγμή, η Ρένα εξομολογείται στον Αντώνη το ενδεχόμενο να είναι έγκυος. Ενώ ο Γιώργος βρίσκεται μπροστά σε μια νέα αποκάλυψη, που μπορεί να αλλάξει την πορεία όλων.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 – ΠΕΜΠΤΗ 3/11

Μετά τη φωτογραφία που τον δείχνει αγκαλιά με την Όλγα, ο Άρης βλέπει να απομακρύνονται από κοντά του, όσοι τον συμπαθούσαν. Η Ελπίδα, πληγωμένη και απογοητευμένη, του ζητάει να μείνει μακριά απ’ αυτή και τον Κωστή. Ο Αντώνης, προβληματισμένος από την πιθανή εγκυμοσύνη της Ρένας, καλεί σε δείπνο την Ελπίδα και τον Αλέξη, σε μια προσπάθεια να αποδεχτούν τη σχέση του. Η Όλγα προσπαθεί να εμποδίσει αυτή τη συνάντηση και τους επισημαίνει τον κίνδυνο να μοιραστούν την περιουσία τους με την ερωμένη του Αντώνη και ένα παιδί που ίσως προκύψει στο μέλλον από αυτή τη σχέση. Ο Θωμάς μαθαίνει από τον Γιώργο, ότι θα συνεχίσει να ψάχνει τον Νικόλα Γαλάνη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Μυρτώ αρχίζει να έχει κάποιες αναλαμπές μνήμης. Άρης και Μιχάλης ανησυχούν για την έρευνα του Γιώργου, που μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του Άρη.

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/11

Όλοι ανησυχούν για την Αθηνά που φαίνεται να μην αντέχει το βάρος του μυστικού της. Η Όλγα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο, ενώ πολιορκεί στενά τον Άρη. Εκείνος, στριμωγμένος, δέχεται να περάσει τη νύχτα μαζί της, αλλά έχοντας στο νου του ένα κρυφό σχέδιο. Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη σχέση του με τη Ρένα, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελπίδας. Κι ενώ η Μυρτώ παλεύει να θυμηθεί κάτι απ’ το παρελθόν της, ο Άρης για άλλη μια φορά, άθελά του, θα πικράνει την Ελπίδα.