Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024


Γλυκάνισος - επ.15-16

Γλυκάνισος - επ.15-16

19 Οκτωβρίου 2022

Η αγάπη νικά όλα τα εμπόδια;

Ο απόλυτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν

ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 18:15

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ 15-16

 

Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους. Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ;

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

 

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15Α – ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15Β & 16Α – ΤΡΙΤΗ 1/11

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16Β – ΤΕΤΑΡΤΗ 2/11

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Η ανακοίνωση της Ραζάν να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον Καρίμ και τη Φατιμέ ενώ παράλληλα ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή συναντά τον Νικήτα και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει. Η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα να πάει να βρει τον Στρατή ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον Στρατή στον γάμο του με τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατή. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει.  

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16

Όσο ο Στρατής συγκρούεται με τον Αντρέα που τον εκβιάζει, το γλέντι του γάμου της Ραζάν στην ταβέρνα συνεχίζεται. Παράλληλα, η Μαργαρίτα δείχνει στοιχεία στον Άγγελο για το βρόμικο παρελθόν του Ευστρατίου ενώ ο Στρατής εκνευρισμένος καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι και επιτίθεται άγρια στην Ελεάνα, κατηγορώντας την για τον εκβιασμό του Ανδρέα. Κι ενώ ο Θανάσης, που γνώριζε για το παρελθόν του Ευστρατίου, προειδοποιεί τη Μαργαρίτα και τον Άγγελο να μείνουν μακριά από την υπόθεση, κάποιος φαίνεται να τους παρακολουθεί. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα, προσβεβλημένη από τη στάση του Στρατή, μαζεύει τα πράγματά της κι ετοιμάζεται να φύγει. Σε παράλληλο χρόνο, ο Άγγελος πέφτει θύμα μιας έκρηξης που θυμίζει προειδοποίηση.