Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024


Για το καλό σου - Παρασκευή 06/12 στις 09.15

Για το καλό σου - Παρασκευή 06/12 στις 09.15

3 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9:15 ΤΟ ΠΡΩΙ

 

Η νέα εκπομπή του Σίγμα φτιάχτηκε, όπως δηλώνει και το όνομά της, «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ!».

Με θέματα για καλύτερη υγεία και αληθινές ανθρώπινες ιστορίες έχει ως στόχο να κάνει τη ζωή μας πιο ποιοτική, πιο εύκολη και λιγότερο επώδυνη. Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου υποδέχεται κορυφαίους γιατρούς από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινούς ήρωες που αξίζει να ακούσουμε.

«ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ». Η νέα εκπομπή υγείας που υπόσχεται με απλό και σύγχρονο τρόπο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει με μοναδική έγνοια... το καλό σου!

Αυτή την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, θα μάθουμε για μια από τις πιο σύγχρονες λύσεις αντιγήρανσης και λάμψης για να δείχνουμε πιο νέες και περιποιημένες από ποτέ. Αυτό που κάνει τόσο ιδιαίτερη αυτή τη θεραπεία είναι ότι γίνεται με το ίδιο μας το αίμα! Έρχεται επίσης ένα θέμα που αξίζει να δείτε καθώς αφορά απλούς τρόπους που τα παιδιά και τα εγγόνια μπορούν να κάνουν πιο χαρούμενους και δραστήριους τους αγαπημένους τους μεγάλης ηλικίας. Ανακαλύπτουμε επίσης τα βότανα που μπορούν να γίνουν σύμμαχοι στη μάχη μείωσης της χοληστερίνης αλλά και πώς θεραπεύεται η ρήξη χιαστού. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα που σας περιμένουν αυτή την Παρασκευή, στις 9:15, στο Σίγμα.